fbpx

Viata merge inainte

concert de Jazz cu Maria Raducanu, si premile ClujLife Awards

In tara avem proteste, oamenii stau pe pozitii (ceea ce e extrem de bine), intre timp viata cotidiana isi continua drumul pe fagasul ei.

Noi mergem in continuare la serviciu, voi la fel, ei la fel!

Apa curge tot in jos, afara e tot frig, si protestele au loc tot in afara orelor de program… pentru ca, nu-i asa, doar cei care pun umarul la sustinerea economiei merg si la proteste!

Maria Raducanu, cantareata de jazz, va sustine deseara, in club My Way, din piata Unirii, incepand cu ora 20 un concert, de la care eu nu am sa lipsesc

Intre timp, va anunt ca suntem in saptamana 2 de vot la ClujLife Awards si deja sunt stranse peste 1600 voturi si pot sa va spun, asa ca informatie din interior, ca la categoria "Cea mai simtita prezenta online" Club Midi conduce iar Flying Circus vine tare din spate, asa ca daca aveti alt favorit, sau chiar vreti sa-i consolidati pozitia, acum e momentul sa votati, totodata organizatorii pun la bataie, saptamana asta si un premiu in valoare de 500lei la Outwear (mai multe detalii)… asa ca nu mai stati pe ganduri!


1 comment
  1. Nu am inteles daca e o mica ironie fata de cei care merg la proteste sau daca e vorba de o sustinere a acestora. Oricum mai bine ne ocupam de cultura decat de politica, ultima este pre urat mirositoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Protest la Baia de Aries

Next Post

Pilu’ stie ce vrea!

Related Posts

Intalnire la nivel … bavarez

Cei care ma cunosc stiu cat sunt eu de inebunit dupa berea nefiltrata, in special aia de grau. Cei care nu ma cunosc, probabil ca si’au dat seama de acest lucru in urma articolelor publicate cu tagu’ bere nefiltrata, cei care nici nu ma citesc … sa o faca! Amu’, ca orice om ahtiat dupa cele mai sus expuse, va puteti da seama, ca in momentu’ in care Alexandra Craciun m’o intrebat daca sunt dispus sa merg la o degustare de bere … bavareza, pulsu’ o inceput sa bata, precum pistoanele dintr’o masina accelerata la maxim!
citește mai mult