fbpx

Pilu’ stie ce vrea!

Dupa tam-tamul creat zilele astea cu singurul protestatar din Baia de Aries,

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/#!/mariusrusu/status/159535290233528320″]

cei de la Realitatea TV s-au hotarat sa mearga pana in Baia de Aries si sa il intervieveze pe Pilu

interviu Pilu

Daca urmariti interviul o sa vedeti ca Piulu’ stie exact ce vrea de la viata… sincer, cand am scris articolu’ asta, nu ma asteptam sa si am dreptate

S’o Pilu stie ce vrea, dar tu? Ca io unu nu stiu ce vreau… si asta-i mult mai grav!


5 comments
  1. E supertare Pilu’. Mesajul lui este cat se poate de clar. Omul vrea schimbare….Ingheata de frig si raguseste cerandu-si drepturile de unul singur fara sa-i pese ca multi il considera ridicol. Trebuie luat ca exemplu de toti cei care inghit tot timpul ceea ce li se serveste, fara a protesta in vreun fel chiar daca situatia nu le convine….

  2. Bravo Pilu ! In orice caz singurul care isi manifesta nemultumirea fata de guvernul acesta de mafioti netrebnici (parlamentari ,oameni ,,sus pusi” si cu posturi cheie) care de la revolutie incoace nu fac decit sa actioneze pentru propriile lor interese.Aceste pleve,aceste putreziciuni trebuie inlaturate (posibilitati: trasi pe roata sau in teapa etc…) pentru ca oamani de buna credinta si capabili sa vina la conducere cu scopul : PROSPERITATEA POPORULUI ROMAN.Rindurile de mai sus pot avea o nuanta de utopie dar totusi trebuie facut ceva. Regretabil este ca majoritatea oamenilor stau pititi prin case si nu indraznesc sa zica sau sa faca mare lucru cu toate ca nemultumirea lor este la fel de mare. Am devenit oare un neam de tigani imbecili nesolitari sau pui de gostat constipati? Stim sa ne solidarizam si sa ne unim pentru a comite tot felul de gainarii dar cind trebuie si e necesar s’o facem pentru o actiune demna ne codim. Din puncul asta de vedere am impresia ca corturarii sint mai uniti ca noi.Din fericire pentru istoria poporului roman ca stramosii nostii nu aveau aceeasi mentalitate ca am fi ajuns ,,vai si amar” cu toate ca nu sintem prea departe in zilele noastre.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Viata merge inainte

Next Post

Adevaratul motiv al protestelor!

Related Posts

Boicot

Vreau sa lamurim ceva din capu’ locului: nu sunt coptilu’ lu’ Dinu Patriciu, DAR sunt mostenitoru’ in drept…
citește mai mult