fbpx

Tu unde îți hostezi site-ul? Eu nu la Webfactor.

Update: îs executați.

Aparent nici cei care au avut contract de colaborare cu webfactor. În 2018 să-ți ștergi pagina de Facebook și contul de Twitter, să nu mai răspunzi la telefon, cred că e îngrijorător. Mă rog, așa văd eu situația. Toate problemele pleacă de la lipsa de comunicare. Cel puțin eu așa simt.

Nu aș vrea să credeți că mă bucură necazul altora, dar în momentul în care am decis să-mi aleg hostingul am luat mai mulți factori în considerare, iar prețul nu a fost cel mai important. Înțeleg că e un factor important, dar cel mai important, în cazul meu, a fost dacă și în ce măsură se face back-up.

Probabil am avut această sechelă după ce timp de o lună de zile, prima lună a blogului de fapt, m-am chinuit cu ceva hosting gratuit. Atunci am decis că am nevoie de un hosting în care să am încredere și în cazul în care se întâmplă ceva să am cu cine să vorbesc.

Ce am vrut să vă spun: nu luați cea mai ieftină chestie, în general, nu doar la hosting, pentru că s-ar putea să nu dea cu plus la final când trageți linia.

Dacă vă interesează eu am hosting la Vali.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
WineUP Fair in Transylvania

Gânduri euforice după WineUP Fair in Transylvania

Next Post

Da Pino Bistro – La cucina piccola fa la casa grande!

Related Posts