fbpx
vedere la apus din terasa unde eram cazati

Trimiți scrisori de mână?

Ori de câte ori sunt plecat în concediu, trimit acasă o vedere scrisă de mână. Mi se pare cel mai personal mod prin care le pot transmite că mă gândesc la ei, că îi port în suflet… chiar și în concediu.

În #CLujX am folosit serviciu de la Felicitaro, s-a potrivit perfect cu proiectul. De fapt și acum îl mai folosesc, ideea aplicației este de milione, nu poate decât să-mi fie ciudă că nu m-am gândit la ea! 😛

Mai trimiți scrisori scrise de mână?

LivrezDragoste

Primul serviciu de scrisori caligrafice cu sigiliu livrate în toată țara, dedicat publicului inventiv, care apreciază că gesturile simple, dar aparte sunt cele care fac diferența, este prezent în Cluj!

Cutia poștală călătoare o găsiți până miercuri, 23 septembrie 2015 la Fabrica de Pensule (Strada Henri Barbusse 59-61), iar de joi 24 până duminică 27 septembrie 2015, la Salonul de Carte Bookfest (Centrul de Cultură Urbană Casino)

Parte frumoasă este că dacă mergeți, ei vă pun la dispoziție toate cele necesare pentru o scrisoare, ba mai mult o vor și livra, orinde în țară, gratuit! Partea și mai frumoasă, este că pentru cei care nu sunteți din Cluj, acest serviciu este disponibil online (contracost).

LivrezDragoste.ro este un serviciu unic contemporan de scris şi de livrat scrisori caligrafice ca pe timpuri, în Romania, şi nu numai.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am răspuns pozitiv provocării #WalkingMonth

Next Post

Resurse utile #005

Related Posts