fbpx

Cateva cifre despre Cristian Gog

Dupa cum bine stiti, lumea din online s-a implicat in sustinerea lui Cristian Gog la Romanii au talent.

Stiu ca ma repet, dar vreau sa subliniez faptul ca daca Gog nu era GOG, nimeni nu il sustinea si totodata daca Gog nu era GOG nimeni nu il vota! (nu sublinez asta pentru voi, cititorii mei de zi cu zi, cat pentru cititorii razleti, adusi de google… dupa experienta lui Andi Moisescu cu articolu’ ironic, nu vreau sa ma risc!) Faptul ca a fost sustinut de asa multa lume (din online va pot da eu cifre) nu ii diminueaza victoria… din contra, ii intareste locul unu!

Bun, sa revenim. Conform zelist in ultima luna, Cristian Gog a ajuns pe buzele a:

cristian_gog_30zile

Din care, doar in ultima saptamana din concurs, Cristian Gog a fost:

cristian_gog_ultima_saptamana

Dupa cum bine stiti, in saptamana cu finala am fost putini mai agresivi (mai multe bloguri au afisat recalama aia enervanta… stim ca era enervanta, ne cerem scuze pentru asta). Ca si cifre avem asa: 17.591 de vizitatori pe reclama respectiva cu 35.433 de vizualizari (conform google analytics)!

Per total, de pe bannerele de sustinere, cristiangog.ro a fost clickuit de 3.143 ori.

Un lucru deloc de neglijat este faptul ca la sustinerea lui Cristian Gog au conlucrat cot la cot, atat A-listerii, cat si H-listerii… ceea ce nu poate sa insemne decat ca Gog e un mare, mare magician! Adica, nu pentru oricine cele doua tabere isi dau mana si lucreaza impreuna 😀

Simt nevoia sa subliniez din nou (pentru cititorii din Libertatea, Can Can, Click…): aceste cifre nu fac altceva decat sa arate cat de multi oameni au sustinut si votat pe Cristian Gog!


2 comments
  1. Oricum s-a văzut susținerea noastră pentru el. Iar el a câștigat pentru că merita! Clar. Eu îți mulțumesc Dane pentru că l-ai convins să se ducă la preselecții!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Treasure hunt… la Cluj

Next Post

U Cluj vs CFR 1907!

Related Posts