fbpx

Travel Smart Forum Cluj 2017. Marketing și travel la un loc!

Cluj-Napoca găzduiește cel mai nou eveniment de travel dedicat iubitorilor de călătorii adaptate tehnologiei moderne ce ne înconjorară în orice domeniu.

Travel Smart Forum Cluj 2017, este mai mult decât o conferință.

Integrăm domeniile conexe și ne dorim să creem o comunitate unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a oferi și a beneficia de cele mai bune servicii, o rețea omogenă care să crească în timp, evoluând către două obiective elementare, și anume creșterea personală și profesională în domeniul turismului” – Libero Events & Nish Travel.

Travel Tips&Tricks, Fashion & Photography

Sub egida Digital Nomads Travelling, Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează subiecte precum Fashion în vacanță, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită.

Vacanțele sunt printre cele mai discutate subiecte și cele mai căutate experiențe. Destinațiile exotice sau culturile noi și diferite, stârnesc interesul cât mai multor turiști și ajung să fie vizitate de tot mai mulți oameni. Turismul se dezvoltă într-un ritm amețitor iar pe aeroport zâmbetele și emoțiile sunt mari.

Facebook, Instagram, Youtube. Mediile de socializare sunt pline de noi fotografii și videoclipuri care zi de zi surprind destinații turistice de vis. Aplicații de editat, camere foto și poze developate, toate au menirea de a documenta experiențele trăite în locurile vizitate și de a capta momente și amintiri de neuitat.

Agenda Travel Smart Forum

Travel Smart Forum Cluj 2017 aduce în prim-plan subiectele cele mai arzătoare pe care orice călător dornic de o experinență nouă și diferită le are în minte. Că ne place sau nu, trebuie să recunoaștem că suntem conectați la tehnologie 24/7 și tot mai dependenți de ea și de internet. Pozele, video-urilor, gif-urile sau aplicațiile de social media sunt încărcate de experiențele documentate de oameni.

Secolul tehnologiei a dezvoltat o nouă categorie de oameni, nomazii digitali. Acei oameni care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet și dorința de a descoperi lucruri și locuri noi.

Ne vedem la Travel Smart Forum, în data de 6 aprilie 2017, ora 16:00 la The Office Cluj-Napoca. Atenție, pentru a putea participa trebuie să vă înscrieți online, participarea fiind condiționată de confirmarea primită pe email (eu spun să vă grăbiți pentru că locurile sunt limitate).

Speakeri Travel Smart Forum

Speakeri, influenceri și digitali

Simona și Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Călușer (Wens Travel), Alexandra Crăciun (Owner Pinch of Salt) și Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sunt primii invitați anunțați. Ei vor prezenta perspectiva lor despre digitalizare, călătorit, avantaje și dezavantaje și alegerea unor destinații ideale.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Tibi Ușeriu vine acasă

Next Post

Instameet picnic.

Related Posts