fbpx

N-am televizor, sunt superior!

Nu mai pot cu ăștia care se laudă din orice poziție posibilă că ei nu mai au televizor acasă de delta T.

Ăia care dau share la orice căcat de știre care are legătură cu faptul că o persoană de succes și-a aruncat televizorul dinainte să-l cumpere.

Dragilor, să înțelegeți o dată pentru totdeauna: televizorul nu e rău!

Nu televizorul vă mănâncă timpul, nu televizorul vă îndobitocește!

Când oamenii de succes spun că au renunțat la televizor, cu siguranță nu au început să piardă timpul pe Facebook. Oamenii au renunțat să mai piardă timpul, atât! Unii cu televizorul, alții cu internetul, alții cu dormitul. Nu are importanță cu ce, important e că nu-l mai pierd.

Oamenii nu au renunțat să se uite la emisiunea lui Măruță, dar îi citesc blogul. Oamenii nu au renunțat să se uite la știrile de la ora cinci, dar citesc Libertatea și/sau alte surse de informare de can-can.

Nu despre asta este vorba în “renunțarea la TV”. E strict de a nu mai pierde timpul. Nu vă mai lăudați că nu aveți tv acasă, dar vă uitați la meciurile de fotbal pe streaming online. E prostie!

Bună, numele meu este Dan și am televizor acasă. Mă uit la seriale pe HBO, mă uit la emisiuni sportive, ba chiar mă joc și kinect pe el!

Featured image


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

OVERNIGHT aduce la Cluj, din nou, pe FEDDE LE GRAND și TUJAMO

Next Post

Comunicarea bat-o vina!

Related Posts

Comunitatea

in primu’ rand o comunitate, e definita prin ajutorul … ma rog, nu e cel mai potrivit cuvant, mai degraba, sprijinu’ pe care fiecare individ, il acorda comunitatii … da, pe vremea comunismului asta se dorea, prosperitatea societatii, indiferent deprosperitatea individuala … ma rog, aici nu e cazu’ de asa ceva, pentru ca, (cel putin in ultima perioada), am observat, ca foarte multi (din cercu’ meu cel putin), si’au lasat orgoliile de’o parte, si au pus mana la dezvoltarea comunitatii Clujene (cel putin)
citește mai mult