fbpx

Toate festivalurile mari, de muzică, din RO se vor amâna pentru 2021

Am stat, m-am uitat, am cântărit și am întors pe toate părțile situația creată de COVID-19 și am ajuns la concluzia: în momentul în care festivalurile mare din lume vor începe să se amâne, acest bulgăre se va rostogoli și peste noi.

Nu spun că Electric Castle, Neversea și Untold se amână pentru că nu o să treaca nebunia cauzată de Coronavirus (deși, sincer să fiu nu sunt convins că va trece până atunci), spun că dacă Tomorrowland nu mai ține ediția din anul 2020, va genera un bulgăre care nu mai poate fi oprit.

Artiștii mari nu mai pleacă în turneu, festivalurile nu își permit să-i aducă doar pentru un gig. Ordinea pe calendar are o logică, logică dictată fix de acest lucru.

Tomorrowland a anunțat în 15 aprilie, în jurul orei 20:00 că își amână ediția din anul 2020 și pentru vara anului 2021.

Urmează valul festivalurilor din restul Europei, inclusiv România. Vom avea o vară, nu îi voi spune tristă, diferită față de ce am fost obișnuiți începând cu anul 2013 de către Electric Castle și continuând în 2015, prima ediție Untold.

Singurul festival pe care, poate, îl mai prindem anul acesta este Mioritmic. El fiind mai nișat, probabil că nu este la fel de afectat de anulările / amânările celorlalte festivaluri din lume.

Update 02 iunie 2020:

Astăzi au fost anunțate amânările către UNTOLD & Neversea, Electric Castle, Summerwell și Jazz in the Park.

Featured image


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Curse gratuite pentru medicii din Cluj-Napoca prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW

Next Post

Soluția aleasă de mine pentru urmărirea și catalogarea automată a cheltuielilor

Related Posts