fbpx

TIFFdejun la Casa TIFF

Azi, la ora 11, cei de la Casa TIFF au inaugurat micul dejun. Evident ca era imposibil sa lipsesc de la aceasta mare si minunata premiera. Am ajuns, am comandat un meniu, l-am savurat si am facut fix trei poze… cat sa va spun voua ce si cum.

Quiche Lorraine-ul e excelent, serios, il recomand. Muffin-ul la fel. Fresh-ul e ca orice fresh de portocale vara… in locul lor as fi dat fresh de mere, sau orice alte fructe ce se gasesc la noi in perioada asta. Din punctul meu de vedere, vara portocalele nu sunt cea mai buna solutie pentru un fresh. Iar cafeaua e foarte buna, doar il avem pe Vio e vinovat cu asta!

Una peste alta, e un local mai rafinat unde sa-ti servesti micul dejun. Din punctul meu de vedere 18 lei este prea mult pentru TIFFdejun, nu pentru ca nu merita, ci pur si simplu pentru ca, din punctul meu de vedere, un mic dejun trebuie sa se invarta undeva la 10 lei.

Dar, daca vrei sa traiesti o experienta fabuloasa, pentru ca pana la urma si asta se plateste, recomand cu caldura sa luati micul dejun la Casa TIFF.

Adevaru-i ca pe o vreme ca asta, daca nu ai plecat in concediu, si vrei sa te simti ca in concediu, merita sa iti servesti micul dejun, alaturi de iubita ta, pe terasa de la Casa TIFF… asta-i adevarul!


1 comment
  1. Mie,pretul nu mi se pare mare deloc!!!Daca ne gandim la calitatea produselor servite,la ambient si ca esti in buricul Clujului,totusi…. Altu-i baiul…si-i mult mai mare…si mai trist…preturile vehiculate in Romanica/salarii …stiu ca-i lunga povestea,dar oriunde afara,acest TIFFdejun te costa cel putin dublu,triplu,etc…Gandim cam la fel,Dane,nu????:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Intinsura

Next Post

Imi e dor

Related Posts