fbpx

Taxi Terra Fan Cluj, asa NU!

Terra Fan Cluj, o companie de taximetre care tolereaza soferii indisciplinati in trafic!

Din seria Asa NU! Astazi am sa va spun de ce eu nu o sa mai pun piciorul in vreun taximetru de sub tutela Terra Fan… Si sa stiu ca-s in desert, pierdut si la un moment dat apare o cisterna cu apa, potabila, care are lipit pe ea abtibildu’ cu Terra Fan. Mai bine mor acolo.

Sa nu o mai lungesc!

Ieri, 15.04.2013, undeva in jurul orei 18, eram la semaforul de langa Melody, pe banda din stanga mea, un taxi imi agata oglinda. Ma dau jos, merg sa discut cu omul, ii spun ce o facut, iar el, plin de miserupism, imi raspunde nonsalant: Si ce-i?

Sincer, nu aveam absolut nimic, daca omul realiza ce a facut. Daca zicea si el acolo: Ba, plm, nu am apreciat distanta… E totul OK?

Dar nu, el, taximetristu, cu indicativu’ 47 (sau 74) nu mai stiu exact, nu il intereseaza de ceilalti participanti in trafic. Mai mult, a plecat, aproape calcandu-mi piciorul drept, urland, deranjat de faptul ca i-am atras atentia, in timp ce demara, catre mine: Tarane te….

Si acum vine partea interesanta, ca unii taximetristi is tarni frustrati la volan, care nu au oglinzi si care considera ca drumul e proprietatea lor privata, noi, restul, beneficiind de bunavointa lor sa circulam pe aceleasi drumuri, o stim cu totii… Nu e ceva nou sub soare. Doar ca, in inocenta mea, am sunat la dispecer sa-l raportez. Pe principiul: daca eu, ca angajat, vorbesc urat cu un client sau un posibil client, sunt sanctionat, pentru ca pun compania intr-o lumina proasta.

Ei bine, dispecera, mi-a raspuns ca sa ma duc la politie, daca s-a intamplat un eveniment in trafic. Am insistat in inocenta mea: Ma scuzati, dar Terra Fan tolereaza astfel de soferi, astfel de comportament a soferilor in trafic? In ideea ca, poate, cumva, fiind prinsa cu comenziile, nu a inteles ce tocmai i-am explicat… Dar nu, a inteles foarte bine, doar ca, din discutie, a lasat sa se inteleaga ca nu-i intereseaza.

Mai mult decat atat, la semaforul de pe calea Floresti, m-am dat jos sa-i fac poza la numarul masinii. Domnul, extrem de plin de sine, s-a dat jos si a zis sa-i fac poza si lui.

Asadar, daca-l vedeti in trafic, evitati-l! Pentru ca eu am sa-l evit, atat pe el, cat si firma  de taximetre Terra Fan, cea care tolereaza astfel de soferi!

Poate sunt eu de la munte si nu inteleg cum functioneaza treburile in lumea asta… Dar, sincer, nu vreau ca astfel de oameni sa ma aduca acasa, nu vreau ca astfel de soferi sa circule pe strazi, nu vreau ca astfel de companii sa mai functioneze!


10 comments
  1. Bine bine, dar daca nu mai vrei sa-l vezi prin trafic macar o luna chiar trebuia sa te duci la politie. In fond si la urma urmei este un incident rutier care trebuie declarat conform legii in maxim 24 de ore. Dupa 24 de ore ti se suspenda permisul pentru nedeclararea incidentului.

    1. Mihai, am o zgarietura mica pe oglinda. El nu are nimic… ce sa declar? Atitudinea lui? Comportamentul lui am incercat sa-l declar la firma de care apartine. Am incercat, nu am reusit.

      1. Cred ca tu ai o boala… Opreste-te si nu te mai uita la taximetristi ca la un grup separat. Daca s-a produs un accident cu unul din astia, DE CE AI SUNAT LA DISPECERAT? O M G Trebuia sa te duci la politie. Fa-te bine, te rog!

  2. nu stiu de ce atatea discutii si pareri cand trebuia sa suni la 112, iar referitor la firma cred ca este una buna si oameni cu bun simt. Te rog sa incerci Student taxi si sa vezi la ce suma se ridica o cursa

    1. Draga Nicu, trag pa seama ca nu ai citit atent… Nu ai prins nici ironia cu Student Taxi.
      Eu nu am acuzat toti soferii de la Terra, l-am acuzat doar pe acesta si conducerea companiei.

      Si da, trebuie facut tam-tam, pentru ca nu e normal ca astfel de oameni, cu o astfel de conduita sa circule pe strazi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Dreptul la opinie

Next Post

Ziele urmatoare, in Cluj

Related Posts

De unde te informezi?

Asadar, avand in vedere, ca urascu cu pasiune stirile de la ora cinci (de aici si entuziasmu’ meu de a ma uita la TV), singurele medii valide pentru informare, raman, posturile de radio si presa scrisa (indiferent ca vorbim de ceea tiparita, sau www) Acum, de ceva vreme, sunt un partizan al trendului eco, astfel incat sunt impotriva ziarului clasic (pe langa faptu’ ca is zgarcit, si imi e lene sa imi cumpar), astfel ca aleg sa imi citesc ziarele online.
citește mai mult