fbpx

Primul val de artiști confirmați pentru JiP 2023

Organizatorii Jazz in the Park anunță primul val de artiști confirmați și, spun ei, probabil cel mai bun line-up de până acum.

Avem nume pe care ni le-am dorit încă de la prima ediție, nume care au reușit să-și pună amprenta în lumea muzicii, care au schimbat mentalități și percepții, care au influențat generații întregi de muzicieni și care vor reuși, pentru câteva ore, să ne transpună într-o altă lume.

O lume în care să ascultăm, să simțim și să descoperim.

Jazz in the Park

The Cinematic Orchestra vine cu un Cine-Concert de neratat. O proiecție a filmului mut clasic, Man with a Movie Camera, acompaniată de o prestație live a albumului lor cu același nume.

Mulatu Astatke, the father of Ethio-Jazz, cu un spectacol care te va face să îi iubești muzica și să-i asculți pe repeat albumele.

Billy Cobham, toboșarul care a cântat cu Miles Davis și care te va lăsa cu gura căscată cu tehnicile lui de percuție.

Fun Lovin’ Criminals, cu care ne-am permis să ieșim puțin din sfera jazz pentru că vrem să simțim împreună energia lor contagioasă și show-ul lor plin de viață.

Va fi o ediție de marcat în calendar, într-un loc intim, aproape de oraș, dar în natură, accesibil, dar limitat la 7.000 de oameni pe zi. Îți sugerez să îți iei abonament acum sau până pe 9 martie, cât prețul este încă 300 lei. Sunt doar 5.000 de bilete puse în vânzare:

bilete

Jazz in the Park

O să fie un #JazzinthePark11 de povestit!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Situația gunoiului de 5* din orașul comoară

Next Post

TEDxCluj revine și în 2023, aducând umanul în prim plan

Related Posts