fbpx
TEDxCluj: Cod 20% discount pentru bilete online si offline - CIULEA20

TEDxCluj | Cod 20% discount pentru bilete online si offline – CIULEA20

Din 2010 TEDxCluj dă energie comunității românești de experimentatori și inovatori, creând o sinergie de idei care generează schimbări și atitudini inovatoare, formează promotori ai schimbării.

TEDxCluj: Choices

Folosește codul CIULEA20 când achiziționezi biletul pentru TEDxCluj 2022, Choices, indiferent că e online sau offline, și ai 20% discount.

În „labirintul de decizii” al vieții, alegerile ne ajută să ne găsim propria cale.

Pentru a reuși acest lucru, alegem să facem câțiva pași într-o anumită direcție. Școală, facultate, job. Apoi, alegem să ne întindem mâna către anumiți oameni pe care îi întâlnim pe drum. Prieteni, colegi, cunoștințe. Alegem să înclinăm urechea spre poveștile, trăirile sau părerile lor. Uneori, rezonăm cu ele. Alte ori, nu. Dar oricum ar fi, alegerile pe care le luăm ne oferă o nouă perspectivă din care să putem privi realitatea.

Pentru că, într-un final, a alege înseamnă libertate!

Primii vorbitori la TEDxCluj

Teo Comediant

Teo – Comediant

Claudiu Teohari, Teo, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Teo are un simț al umorului inconfundabil, cu o carismă și stil de a vorbi serios în glumă așa cum nimeni nu mai are. Pe lângă faptul că face stand-up, Teo este și scriitor și actor ocazional.

Teo și-a dat seama că are înclinație în acest domeniu, undeva prin 2003, iar în 2004 a avut și primul său show la prima cafenea de stand-up comedy din țară, dar și locul în care o mare parte din comedianții cunoscuți și-au început activitatea. De atunci a reușit să rămână în topul preferințelor publicului, în primul rând datorită umorului sau deștept. De la stereotipurile sociale, natura umană, experiențe din viața cotitiană, ale sale sau ale altora, cutume sau comportamente sociale, toate acestea ne fac să râdem și să uităm de probleme.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în 2010 a debutat ca actor în filmul WebSiteStory regizat de Dan Chișu. În prezent este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate.

Paul Mureșan Regizor / Animator / Ilustrator

Paul Mureșan – Regizor / Animator / Ilustrator

După ce în copilărie a descoperit cu stupoare că o carieră în fotbal nu i se potrivește deloc, Paul Mureșan s-a axat pe înclinațiile sale artistice și bine a făcut, căci altfel nu ajungea artistul, regizorul, animatorul și ilustratorul excelent care este astăzi.

Cu experiența lui solidă în arte vizuale, a avut mai multe expoziții personale de desen în Europa și a devenit foarte cunoscut pentru scurtmetrajele de animație multipremiate: Pui de Somn (2014), urmat de Mamă, Tată, trebuie să vă spun ceva (2016), CEVA (2018) și Cântec de Leagăn (2020).

Iar pentru că Paul pur și simplu nu se poate opri din vorbit, așa, în general, dar mai ales despre desen, l-am chemat la TEDxCluj 2022 ca să-l cunoașteți și voi și să fiți martorii ideilor sale excepționale.

În 4 iunie 2022, la BT Arena Cluj și în online, participanţii la TEDxCluj Choices se vor întâlni cu peste 20 de speakeri și performeri care ii vor ajuta să navigheze prin labirintul de decizii zilnice.

Numărul biletelor din online este nelimitat, însă accesul în sală este limitat, întocmai pentru respectarea măsurilor de siguranță.

Biletul offline, în sală, include participarea și experiența completă TEDxCluj, inclusiv welcome snacks, cafea, aperitive, apă, răcoritoare și masa de prânz și bineînțeles, șansa de a vedea speakerii live.

Biletul online, prin live streaming, include acces la vizionarea online, în direct, a tuturor discursurilor TEDxCluj 2022. De asemenea, este inclusă participarea la activitățile online și promoțiile oferite de partenerii evenimentului, pentru o experiență unică, oriunde s-ar afla participanții.

TEDxCluj: Cod 20% discount pentru bilete online si offline - CIULEA20

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Major Lazer și Anne-Marie vin în premieră în România, la UNTOLD

Next Post
calamar la grill

Calamar în tigaia grill

Related Posts