fbpx
ANTONIO PASSARELLI TV Paprika

Hai să te întâlnești cu Antonio Passarelli la Street Food Festival

Trăiesc pentru a mânca, nu mănânc pentru a trăi!

În perioada 5 – 8 iulie are loc în Cluj-Napoca, pe aleea Stadionului, Street Food Festival, festivalul care a arătat întregii țări ce înseamnă un festival culinar, cel care ne-a deschis ochii în legătura cu mâncarea. Mă bucur de acest eveniment și sper ca încet-încet să se transforme într-unul educativ (vendorii să micească porțiile astfel încât să mă pot bucura de mai multe preparate, dar asta e o altă discuție).

Dacă și voi sunteți fani Paprika TV, așa cum sunt eu (consum acest post din toate pozițiile), atunci vă veți bucura să auziți că în data de 6 iulie, după prânz, cel mai apetisant post de televiziune, Paprika TV, organizează un eveniment cu presa, bloggerii culinari și pasionații de gătit (prin pasionat de gătit se înțelege oricine este interesat de doemniu, eu, de exemplu, sunt pasionat de mâncat). La fața locului, Antonio Passarelli va găti și va face cadouri invitaților prezenți.

Apropo, sezonul 2 din Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli, producție 2018, se întoarce pe TV Paprika începând cu data de 2 iulie 2018.

ANTONIO PASSARELLI

Emisiunea îi dă simpaticului bucătar de origine italiană ocazia de a ne invita, în miez de vară, într-o excursie culinară în țara lui natală. În cadrul formatului, putem descoperi rețetele sale preferate și modul corect de preparare al mâncărurilor italienești cunoscute și îndrăgite de mulți. Putem afla cum să facem spaghete carbonara perfecte, un risotto cremos, antipasti rapide și multe deserturi delicioase 😍.

ANTONIO PASSARELLI TV Paprika

Pentru că Antonio cunoaște foarte bine cu ce se mănâncă bucătăria Italiei, ne învață și pe noi, telespectatorii, care sunt ingredientele de bază, condimentele și stilul de gătit preferat în diferitele regiuni ale Italiei. În bucătăria lui, învățăm direct de la sursă practici pe care acesta le-a dezvoltat pe parcursul anilor sau feluri pe care le-a învățat chiar de la mama lui, și ea o bucătăreasă de nota 10! Cum ar fi pane pomodoro – „pâine cu roșii  frecate făcută de mama. Așa luam eu micul – dejun la 5 după – amiaza” – felul care îi aduce aminte de copilărie, povestește Antonio.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Untold 2018 - wolf spirit

UNTOLD 2018 – wolf spirit

Next Post

Uber a pierdut procesul cu taximetriștii din Cluj

Related Posts