fbpx

Summer Well, 8-9 August 2015, Domeniul Stirbey.

După nebunia de la Untold, pică la fix Summer Well.

Nu vreau să mă repet, dar o voi face, din punctul meu de vedere, Summer Well e cel mai fain festival. De la atmosferă până la locație, de la organizare până la starea pe care ți-o transmite… mi se pare senzațional. Dacă în dicționar ar apărea explicat conceptul de festival de companie, Summer Well ar trebui dat cu titlu de exemplu.

Îm 2013, când am fost prima dată, nu auzisem de nicio trupă, mă rog Buburuza îmi spunea că vrea să-i vadă pe cei de la The XX, și am ajuns să mă îndrăgostesc de tot festivalul și să ascult toți artiștii care au fost pe scenă atunci.

Anul acesta, din toate cele 10 trupe prezente (Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Sohn) știu doar de Kasabian (care BTW au fost headlineri la Glastonbury anul trecut), La Roux și The Maccabees, dar aștept cu nerăbdare să-i văd și pe Circa Waves (care au cantat cu The 1975 și cu The Wombats), Foxes (care a cantat cu Bastille – headlinerii de anul trecut, din prima zi de festival, și a cantat și în deschidere pentru Pharrell Williams).

640x960-SW-Banner

Sunt extrem de curios cum au amenajat zonele de relaxare și de joacă de copii din cadrul festivalului (da, nu merg doar în concediu, merg și să învăț chesti noi pentru Fantasmagia și LollyBoom), că mă gândesc că vor avea mulți copii… având în vedere că cei sub 12 ani au intrarea gratuită.

Nu o mai lungesc, vă spun că dacă nu v-ați luat încă bilete, ați face bine să o faceți, pentru că ultimele două ediții au fost SOLD OUT.

Ne vedem la Summer Well, 8-9 August 2015, Domeniul Stirbey!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mâncarea de la #UntoldFestival

Next Post

Hei tramvai, n-ai fost acolo!

Related Posts