fbpx

START Nepoți de Crăciun, ediția 7!

Lucrăm cu drag și spor!

Pentru că nici anul acesta nu este o excepție și acum ne-am ridicat ștacheta peste cea de anul trecut. Dacă în prima ediție ne-am propus să ajungem la 50 de bunicuți, anul acesta, în ediția cu numărul 7 ne dorim să ajungem cel puțin la 2.500 de bunicuți. Nu e ușor, știm. Dar cu ajutorul tău vom reuși. Sunt convins!

nepotidecraciun2015

Anul acesta vreau să faci și tu parte din proiect!

Vreau să înțelegi importanța implicării tale. Nu vreau să te mai ascunzi după deget și să spui că nu are sens să te implici și tu, nu vreau să te mai minți singur și să spui că nu contează dacă te implici sau nu. Nu mai vreau să te văd că ești leneș! Vreau să-ți depășești zona de confort și să te impici activ.

E foarte simplu, ai ce să faci, ai cum să te implici… trebuie doar să vrei.

  • Poți să donezi (e foarte simplu, donarea se face online prin procesatorul de plăți euplătesc) Dacă reprezinți o companie și dorești să închei un contract de sponsorizare (indiferent că vorbim de bani sau produse, suntem la un click / telefon distanță)
  • Poți să fii voluntar (înscrie-te folosind formularul)
  • Dacă ești blogger / jurnalist, poți să ajuți campania cu ajutorul publicației tale (aici te poți abona ca să primești comunicatele de presă, iar aici găsești o selecție de bannere).
  • Dacă vrei poți să-ți updatezi poza de la Facebook cover cu asta și să dai mai departe informația legată de Nepoți de Crăciun (folosim htagul #NepotiDeCraciun pe toatele canalele social media.) – urmărește-ne pe Facebook și pe blog
  • Suntem deschiși la sugestii și colaborări, deci nu ezita și contactează-ne.

Dacă faci parte din generația care visa să schimbe lumea, să o transforme într-un loc minunat, să ajute pe cei care au nevoie, să fii schimbarea de care tot ai citit prin cărțile de dezvoltare personală, acum e momentul să faci acel pas. Nu, nu e obligatoriu să te implici în campania Nepoți de Crăciun, e obligatoriu să te implici în ceva, să nu mai aștepți să pice din cer para aia mălăiață.

Pe scurt, am vrut să spun că am dat startul la ediția cu numărul 7 a campaniei Nepoți De Crăciun și că apreciez orice ajutor venit din partea voastră!

De la 1 leu donat, până la un zâmbet dat unui bunicuț, de la un share pe Facebook, până la o campanie de susținere, orice e bine venit și apreciat.

nepotidecraciunpungacadou


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Concurs | Alessandro Safina vine, în premieră, la Sala Polivalentă din #Cluj-Napoca.

Next Post

#LaMulțiAniRomânia!

Related Posts