fbpx

Simptome…

Din seria, tot romanul este medic, si nu ma duc la doftor decat daca nu ma mai pot misca, vreau sa imistetoscop raspundeti la o intrebare:

Care este boala/afectiunea specifica acestor simptome?

Pulsul iti este accelerat, respiratia este intensificata la maxim, majoritatea muschilor ti se incordeaza haotic, fata gatul si pieptul incep sa ti se inroseasca, dupa ceva timp incepi sa ai secretii interioare si toate aceste simptome de mai sus se intensifica… inima incepe sa iti bata nebuneste, esti in pragul infartului, pupilele se dilateaza si incepi sa transpiri excesiv…muschii ti se contracta rand pe rand din 2 in 3 minute…

Tin sa va anunt, ca aceste simptome apar si la femei si la barbati, si conform studiilor 98% din populatia planetei sufera de aceasta afectiune… singurele persoane neafectate, sunt copiii pana in 10-12 ani, dupa aceasta varsta boala se poate instaura in organism.

P.S.

Nu trebuie sa fi doftor ca sa cunosti aceasta boala, dupa cum spuneam 98% dintre populatia planetei a fost lovita si sufera de aceasta afectiune… da cu presupusul, nu e nici un concurs, nu castigi nimic, poti doar sa pierzi 😀


18 comments
  1. boala asta mi se pare a fi …dragostea si provoaca aceste simptome doar la adulti. persoana care sufera de aceasta boala pot spune ca e o persoana indragostita ( destul de recent; aceste simptome apar la debutul acestui fenomen; apoi incet incet incep sa fie substituite de altele…)

  2. @dezaxata pai imi zici ca alergie sau orgasm… sunt apropiate astea doua? … trebuia sa alegi una din ele, cand am zis ca poti sa dai raspuns multiplu, nu am zis ca o sa il si aleg eu pentru tine 😀 (raspunsu’ la ala ma refer)
    Adriana 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Roman Art

Next Post

Top 5 filme 2009 – leapsa

Related Posts