fbpx

Azi, maine il votam

am sa port in offline si-n online cu mandrie eticheta #SustinCristianGog la romanii au talent!

Parca numa ieri am zis am sa port in offline si-n online cu mandrie eticheta #SustinCristianGog…  ei bine, clipa aia e mai aproape decat am crezut si daca el nu are emotii, va spun ca am inceput eu sa am.

Asadar, vineri, 17 februarie incepe emisiunea Romanii au Talent si dupa cum bine stiti, cel mai iubit dintre concurenti, care a primit la preselectiile de la Cluj Napoca, nu mai putin de 3 de DA (cu tot cu aplauzele publicului in timp ce juriul era in picioare) va concura in continuare.

Sincer sa fiu nu stiu daca in emisiunea de vineri o sa apara si Cristian Gog, dar am zis ca nu e loc de ezitare… asa ca am sa ma uit!

Oricum, pentru ca merita toata sustinerea noastra, am pregatit, pentru toti cei care activeaza in online, bannere de sustinere… indiferent daca aveti bloguri sau nu. In pagina #SustinCristianGog gasiti inclusiv un banner pentru facebook cover.

Facebook cover #SustinCristianGog

Asadar, fara sa o mai lungim, haideti sa ii aratam cata sustinere are… din online!


5 comments
  1. Eu am banner pe blog de cand a aparut, dar nu poate vedea nimeni 🙁 De o saptamana nu mai am hosting si nici timp sa caut. Cand revin va vedea toata lumea ca #SustinCristianGog !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Unde mancam bine in Cluj?

Next Post

Avem nevoie de ACTA?

Related Posts

Primu’

Era o zi de toamna timpurie, cu frunzele galbui, ce se fluturau in adierea jilava a vantului de toamna, de peste dealurile caramizii ale minunatei vai, prin care imi strabat zilele.
citește mai mult