fbpx
simfonia iubirii

Simfonia iubirii | Concert simfonic despre trăiri și emoții

Fiecare domeniu, oricât ar fi el de rigid, prosperă și este adoptat în masă doar în momentul în care se găsește un pasionat din domeniu să-l facă ”cool”. Nu ai cum să faci ceva cool, doar dacă ești extrem de pasionat de chestia respectivă și doar dacă tu eși o persoană cool.

Din fericire sunt multe exemple în Cluj care să ne demonstreze acest lucru, am să vă reamintesc doar de Anda Culșir care a reușit, chiar din concediu de maternitate, să transforme învățământul (nu doar școala) în ceva cool. Sau pe regretatul domn Crișan care a reușit să învie muzeul Farmaciei.

Vladimir Agachi și Young Famous Orchestra fac și ei parte din această categorie. Din categoria oamenilor cool care reușesc să-și imprime coolnessul în domeniul în care excelează.

I-am văzut pe scenă pentru prima dată, dacă nu mă înșel, la un cine-concert din cadrul TIFF-ului. Senzațional. De atunci îi urmăresc și încerc să merg la cât mai multe evenimente marca lor.

Toamna aceasta, Young Famous Orchestra revine pe scenă cu un concept 100% clujean, adus în fața publicului pentru prima dată în 2015, care îmbină dezvoltarea personală cu muzica unei orchestre. Dirijorul Vladimir Agachi și tinerii artiști Young Famous îl vor avea ca invitat pe Daniel David, cel mai citat și apreciat psiholog român în literatura științifică de specialitate. Evenimentul are loc miercuri, 7 noiembrieora 19:00 la Auditorium Maximum, iar biletele se găsesc pe eventbook.ro și la casieria cinematografului Florin Piersic.

Într-o lume în care viața e trăită într-un ritm alert și digitalizat, este important să ne analizăm emoțiile și să înțelegem mecanismele care le pun în funcțiune. Prin intermediul muzicii simfonice, clujenii primesc provocarea de a porni într-o călătorie emoționantă și de a explora o multitudine de emoții preponderent pozitive, sănătoase. Trăirile vor fi ancorate în realitatea fiecăruia prin exemple cotidiene de către psihologul Daniel David – pentru că înțelegerea cognițiilor duce la acceptarea emoțiilor și iubirea a ceea ce trăim în prezent


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Dan Ciulea photo by Rareș Ion

Barba. Întreținerea ei

Next Post

O cafeluţă? O biscuite?

Related Posts