fbpx

Se pune de’un record!

Cum? Cand? Unde?

Pai, e foarte simplu. Nu cred ca mai e nevoie sa ca spun ca Duminica, 15 august, are loc la Cluj …. aaaa …. oare cum sa ii spun, ca daca ii spun concertul e prea searbad, daca ii spun evenimentul anului e fumata deja expresia, daca ii spun event ma gandesc la cu totu’si cu totu’altceva, prin urmare am sa ma limitez la a spune ca, in sfarsit, vine si in Clujul nostru (da ma, spre deosebire de Moldova, Cluju’e al nostru’) Iron Maiden 😀 .

bilet iron maiden

Crivatu’ ii indeamna pe clujeni sa vina la concert, eu, un boem in suflet, va indemn pe toti sa nu ratati acest eveniment.

Ar fi pacat sa ratati asa ceva, si am sa va dau si cateva motive care sa va ajute in luarea deciziei:

1. Pretul biletului este unul simbolic, adica nu mai mult de 100 Ron (toate taxele incluse!)

2. Vremea o sa fie senzationala:

Sunday Night 8/15/2010
Partly cloudy with a shower or thunderstorm around
High Temperature: 16°C, RealFeel: 17°C
via

3. O sa faci parte din cei care au infaptuit recordul

4. Am sa las imaginile de pe fondul muzical sa vorbeasca de la sine

Tu ce faci Duminica?


7 comments
  1. ca tot omul care se respecta, duminica ma strang cu mai multi de pe twitter la o terasa, sa bem bere, sa glumim, sa ne plictisim, sa ne simtem bine…sa ne ciondanim, sa barfim , sa ne… atat:))

  2. La multi ani, tot ceea ce iti doresti sper din tot sufletul sa ti se implineasca. Sper sa ai parte numai de zile senine si pline de bucurii, succes pe toate planurile vietii, si multe reusite pe viitor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Scrisoare de departe

Next Post

Middle age crisis

Related Posts

Presa din ziua de azi

Ei bine, nu stiu in ce masura sunteti la curent cu faptu’ ca in Cluj, are loc cupa presei, si prin eforturile depuse de fostu’ mare jurnalist a Clujului Tibi Farcas, echipa castigatoare de la Brasov, si’a gasit un loc in aceasta mirifica competitie … comeptitie fara o miza materiala … o competitie faina, pornita relaxant, sa scoata oamenii din presa pe stadion la o minge, si apoi la o bere … ca pana la urma asta inseamna orice competitie la acest nivel, totul se reduce la socializare … vorba aia, mai bem si noi o bere impreuna!
citește mai mult