fbpx

Rupe-ti doua ore

Anul acesta vreau sa fiti egoisti

Timp pentru noi

Stiu, toti suntem ocupati. Extrem de ocupati. Unii mai ocupati decat altii, dar toata lumea are treburi, cotidiene sau nu, care ne ocupa toata ziua.

Asa e si la mine si asa e si la voi… sunt convins!

Indiferent ca vorbim de banalele planuri pe care le avem facute de la intalnirea cu prietenii in oras, un fotbal de agrement la o cina de afaceri care poate sa se lungeasca pana tarziu in noapte; toti dar toti avem ziua ocupata.

Nu odata mi s-a intamplat sa imi adun timpul petrecut pe un proiect sau altul, la o discutie sau alta, la o cafea, la o bere, la masa de pranza… si la sfarsitul zilei sa-mi dea 25 de ore.

Timp pentru ei

Si ei au nevoi, ca si noi. Daca noi puteam sa ii ajutam, de ce sa nu o facem? Cateodata faptul ca noi ne alocam 2 ore din viata pentru ei inseamna, in cazuri extreme ce-i drept, ca le salvam viata.

Hai sa nu exagerez, 2 ore pe care ni le putem aloca odata pe an pentru ei nu le salveaza viata, dar cu siguranta le-o imbunatateste.

Lumea suntem noi

Nu mai stiu cine spunea: schimbarea pleaca din tine. Asa e, din noi pleaca schimbarea. Daca vrem sa traim intr-o lume mai buna, trebuie sa fim noi mai buni si apoi sa ii facem pe cei din jurul nostru sa fie mai buni.

Daruieste si vei fi rasplatit

Un dar dat din suflet la persoana care are n evoie de el face mai mult decat ne putem imagina.

Anul acesta suntem la editia cu numarul opt de la shoebox.

Anul acesta vreau sa fiti egoisti. Vreau sa va pregatiti din timp pentru cutia de pantofi cu daruri. Vreau sa va alocati 2 ore, intr-o zi, sa fiti voi cu familia si sa faceti cutia cu daruri impreuna.

Daca aveti copii sa-i invatati sa daruiasca din jucariile/hainutele/lucrusoarele lor care sunt bune, care sunt functionale. Sa-i invatati ca sunt copii care nu sunt la fel de norocosi ca si ei. Sa-i invatati sa fie altruisti.

Daca nu aveti, vreau sa va rupeti doua ore din timpul vostru pretios si sa pregatiti cutia impreuna cu persoana iubita. Sa va opriti pentru o secunda din fuga cotidiana si sa va bucurati unul de celalat si sa realizati cat sunteti de norocosi ca va aveti.

Cadoul din cutia de pantofi inseamna mai mult decat o simpla cutie cu cadouri care ajunge la familile nevoiase, shoebox inseamna iubire si ingrijire pentru semeni.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Targ de carnat, costite, sunculita si alte legume!

Next Post

Oare?

Related Posts