Home » Romania sub asediu!

Romania sub asediu!

Daca te uiti putin in trecut, sa vezi cum au avut loc marile cuceriri, vei observa, ca se incepea cu o anumita regiune … regiune strategica din punct de vedere cel putin geografic, daca nu cultural, si aceasta regiune, incepea in a fi cucerita prin cucerirea a cat mai multor asezari.

Mergand mai departe pe aceasta gandire, primu’ lucru’ pe care il faci, cand vrei sa cuceresti, e sa ii rupi caile de acces …sa nu poata sa vina ajutoare … nu are drumuri pe unde sa intre rambo … asta e … capitulam.

No’, si, daca ii sa te uiti la Cluj numa … numa uita-te la caile de acces care iti calauzesc pasii afara din Cluj (prin pasi inteleg rotiile masinilor), o sa observi cu stupoare ca aceste cai de acces sunt bombardate … cratere din cratere … e o adevarata peripetie sa te incumeti a iesii din Cluj.

Singura iesire, cat de cat accesibila, e aia spre Oradea … da, nu’i mare lucru, ca oricum intrarea in Oradea dinspre Cluj ii bombardata … deci… tat un drac ii.

Ieri am fost pana la Satu Mare …bai, drumu’ o fost facut bestial, acum 2 ani daca nu ma insel, era .. vorba aia ca’n palma … amu’, pe langa ca nu o fo’ dezapazit (clar, inca un indiciu a asediului asupra noastra), erau cratere capcana … te imbie la o viteza legala (plus cativa zeci de KM … cat sa nu iti ia carnetu’ … in caz ca’) si hop, sare crateru’ din tufis!

Deci, nu pot decat sa concluzionez ca Romania e sub asediu! …


comments

11 comentarii la „Romania sub asediu!”

  1. eu fac drumul Cluj – Zalau destul de des si nu prea pot sa ma plang de el. acuma in doua saptamani nu stiu cat s-a putut strica, dar pana acum era decent. ca nu e bun in Zalau si ti se zgaltaie masina, este alta poveste. dar dup ce iesi din Cluj, pana in Zalau e ok
    oricum….sunt curios la urmatorul drum spre casa sa vad cum se prezinta

  2. Pingback: Tweets that mention Romania sub asediu! | Ciulea's Blog -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.