fbpx

Leapsa: Pantera Roz Presedinte

Leapsa primita de la Cassey

Presupun că nu sunt singurul scârbit de clasa politică românească şi de politicienii ei. M-am săturat de Ridzi, Meir, Băsescu, Johannis, Boc şi care dracu’ or mai fi. Nu avem o clasă politică, nu avem politicieni de carieră, nu avem oameni la putere care să vrea binele ţării ăsteia şi al poporului român. Vin alegerile. Aceeaşi mizerie electorală, aceeaşi împroşcare cu noroi, aceleaşi promisiuni deşarte, acelaşi căcat.

Majoritatea tinerilor nu vor să meargă la vot. Nu au cu cine vota, pe bună dreptate.

Propun un candidat la preşedenţie. Oficial lansez în campania electorală Pantera Roz.

Pantera Roz – Preşedinte!

E de preferat Pantera Roz în locul tuturor bufonilor care ne vor votul. În locul bufonilor care se vor/visează preşedinţi.

pantera rozMilitez pentru mersul la vot. Vreau ştampila pusă pe Pantera Roz. Chiar dacă nu va fi tipărit pe buletinul de vot o căsuţă în care să scrie Pantera Roz, o putem desena noi cu pixul. Împreună putem face asta! Putem să le dăm bufonilor un vot de blam. Putem să le dăm un candidat pe măsură: Pantera Roz.

Informaţia pe bloguri circulă foarte repede. Suntem o comunitate mare, în creştere. Putem face că Pantera Roz să meargă în turul doi al alegerilor. Putem să ne facem auziţi cu ajutorul ei. Putem să ignorăm clasa politică prin prezenţa la vot şi anularea votului votând Pantera Roz. Putem să ne motivăm şi să mergem la vot împotriva bufonilor. Votaţi Pantera Roz! Susţineţi mişcarea electorală a Panterei Roz! Lua-ţi-o ca pe o leapşă, publicaţi materiale politice în favoarea Panterei Roz, folosiţi afişul electoral al Panterei Roz, da-ţi leapşa la cât mai mulţi bloggeri. Împreună ne putem face auziţi. Împreună putem schimba ceva.

Leapsa merge mai departe la:

 • Adrian Barbat
 • Andre Ionut
 • Andrei blog
 • Blog COMEDICA
 • Blogul Nametiilor
 • Si tuturor care mai vor….

 • 9 comments

  Lasă un răspuns

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Previous Post

  Romania, unde se duce?

  Next Post

  Ce faci Vineri seara?

  Related Posts

  #VotezCristianGog la romanii au talent!

  Zilele astea, stimabilu’ Cristian Gog era (inca este, daca nu ma insel) in cumpana, daca sa participe sau nu la Romanii au talent. Raspunsu’ meu la intrebarea lui daca sa se inscrie sau nu la aceasta competitie, a fost unu’ negativ … si nu vreau sa fiu inteles gresit.
  citește mai mult