fbpx

Recomandari de weekend la Photo Romania Festival

Un weekend destul de plin dar de-abia astept, sincer. Imi era dor de un Cluj “agitat” si asta-i doar inceputul

Va spuneam ieri ca in perioada 17-26 mai are loc la Cluj Napoca Photo Romania Festival, editia III, 10 zile dedicate artei fotografice.

Am luat programul “la purecat” pentru ca eu si buburuza mea vrem sa ajungem la cat mai multe chestiuni din cadrul festivalului, intrucat sunt foarte multe chestiuni faine de care va veti putea bucura in aceste 10 zile, in functie de interesul vostru…Eu, unul, incerc sa ma impart in asa fel incat sa ajung la cat mai multe evenimente.

Cum timpul nu e prietenul meu cel mai bun in perioada asta, am reusit sa imi fac agenda doar pentru primele trei zile ale festivalului 17, 18 si 19 mai.
Va spun si voua la ce imi doresc eu foarte mult sa ajung ( sper sa si reusesc lucrul acesta)!

Vineri, 17 mai 2013

O sa-mi incep ziua savurand o cafea marca Casa Tiff si ascultandu-l pe Horatiu care ne va oferi tot felul de “tips”-uri in ceea ce priveste workshopul vizavi de fotografia de beauty 😉 eveniment care va avea loc de la orele 09:00 a.m. (Beauty Full Day cu Horatiu Curutiu la Casa Tiff)

Imediat dupa ce termin cu munca la birou o sa imi iau camera foto sau telefonul plus una bucata buburuza si o sa mergem in P-ta Unirii pentru a  gusta putin din energia Photo Romania Festival (ca tot e  “Grand Opening”-ul festivalului); la orele 17:00 are loc aici Manifest pentru fotografie. Incepe festivalul!

prf

Incercam sa ajungem si la primul concert al festivalului si anume la Concert David & Six Martini la Grădina BOEMA.  Am tot auzit de trupa,  dar, spre rusinea mea, nu am vazut-o concertand live pana acum… Asa ca remediem situatia incepand cu orele 20:30.

Sambata, 18 mai 2013

Desi mi-as dori sa ajung in cursul diminetii la eventul Memories of a princess cu Giuseppe Parisi @ Banffy Bontida de la 11:00 a.m. nu cred ca reusesc… De fapt nu cred ca voi reusi sa ajung la nicio activitate din prima parte a zilei… Mi-as fi dorit sa ajung, pe langa evenimentul de la orele 11 la castelul Banfy si la Expozitii colective: Nud 2013 & Secvente 2013 la Grădina Boema care va avea loc la orele 17:00 la galeria PhotoArt, Piata Unirii nr 10.

Nu prea am cum sa ratez concertul de la orele 20:00, OMUL cu SOBOLANI care va avea loc la Grădina Boema (str. Iuliu Maniu nr. 34)!

Duminica, 19 mai 2013

Ne incepem ziua cu workshopul oamenilor matinali, Light Academy cu Horatiu Curutiu ce va avea loc la Casa Tiff, incepand cu orele 09:00 (cu cat imi repet in minte ora eventului, cu atat imi dau seama ca-i devreme, dar merita!)

Daca reusesc sa ma trezesc la ora respectiva, cu siguranta voi avea nevoie de restul zilei pentru a-mi reveni…restul zilei pana la orele 21:00, bineinteles, cand bineinteles ca voi fi prezent la Gradina Boema pentru a vedea concertul tinerei Lucia Maria Popescu (are doar 18 ani si vreau sa-i aud vocea unica!)

Un weekend destul de plin dar de-abia astept, sincer. Imi era dor de un Cluj “agitat” si asta-i doar inceputul!

 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am o jucarie noua – Camera video auto Full HD

Next Post

Photo Romania Festival – Vernisaj: Dragos Asaftei si Alex Dima

Related Posts