fbpx

Protectie impotriva abuzului politiei rutiere

Nu vreau sa plec de la premisa ca politia rutiera e pornita pe spaga, ca sta la ciupeala, ca-s vechii comunisti… Pentru ca nu-i asa. Cel putin politia rutiera din Cluj, generatia asta tinara care o intrat in campul muncii de acum cativa ani, e chiar OK. Personal nu am mai patit, cum pateam prin 2.000 sa stea la ciupeala, sa ma frece fara motiv.

abuz

foto via

Si cu toate astea, de cand ma ocup si de vanzarea de camere video auto, primesc din ce in ce mai multe telefone in care oamenii imi spun ca isi cumpara camera pentru a se proteja de abuzurile politiei rutiere. Nu ii intereseaza doar sa filmeze, ci sa inregistreze si audio, conversatia dintre el si politist.

Te poti proteja?

Serios acum. Sunt acceptate probele video in instanta? Sau doar ii zici la domnul politist sa-si aranjeze chipiul, sa-si dreaga vocea ca o sa ajunga vedeta la TV.


1 comment
  1. Chiar imi este frica de noul cod rutier. si imi este frica tocmai ca se pot face abuzuri maarii din partea politiei.
    Iti pot lua permisul sa sa te usuce de bani foarte usor pentru o greseala minora.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Eu platesc, ei de ce nu?

Next Post

Ne mai miscam si noi

Related Posts

Comunitatea

in primu’ rand o comunitate, e definita prin ajutorul … ma rog, nu e cel mai potrivit cuvant, mai degraba, sprijinu’ pe care fiecare individ, il acorda comunitatii … da, pe vremea comunismului asta se dorea, prosperitatea societatii, indiferent deprosperitatea individuala … ma rog, aici nu e cazu’ de asa ceva, pentru ca, (cel putin in ultima perioada), am observat, ca foarte multi (din cercu’ meu cel putin), si’au lasat orgoliile de’o parte, si au pus mana la dezvoltarea comunitatii Clujene (cel putin)
citește mai mult