fbpx

Eu platesc, ei de ce nu?

Scurt, fara sa intru in detalii, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare simpla:

De ce sa-mi mai platesc asigurarea obligatorie la locuinta?

In conditiile in care cei care nu o fac nu sunt sanctionati, ba mai mult…


5 comments
  1. Pai apartamentul tau este expus inundatiilor sau a alunecarilor de teren? Riscul seismic este destul de mic in Galati? De ce ai platit asigurarea de prima data, pentru ca este obligatorie?

    Actuala forma a asigurarilor ar trebui sa fie revizuita, sa includa si riscul de incendii sau deflagratii, probabil mult mai multe asigurari vor fi asigurate.

      1. Intradevar, corect este “probabil mult mai multe locuinte vor fi asigurate”

        As mai include pe lista asta a riscurilor asigurate si cazurile in care unui vecin ii se sparge o conducta ori e pur si simplu neglijent si le distruge locuintele vecinilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pizzeria New Croco

Next Post

Protectie impotriva abuzului politiei rutiere

Related Posts

Yin si Yang

Rosia Montana, este si va fi un subiect de discutii muuuuulti ani de acum in colo. Pozitia mea referitoare la acest subiect, zic eu ca mi’am facut’o cunoscuta destul de bine, in toti acesti ani … am fost, sunt si voi fi pentru rosieni! Faptu’ ca in acest weekend am participat la un eveniment organizat de catre RMGC, nu inseamna ca am fost cumparat …. faptu’ ca ii bag in piSda mamii lor pe toti aia care sufera de asteniea de primavara, nu inseamna ca sunt impotriva celor care protesteaza impotriva minelor, legandu’se de portile de intrare cu lanturi … paradoxal de fier (da, nici mie nu mi’o venit sa cred ca fieru’ are legatura cu mina … ca doar eu stiu ca se cumpara din piata de la tarabele rusilor) … nu am nimic cu ei, serios … fiecare are dreptu’ la o opinie … acum, eu as prefera sa se poarte un dialog constructiv …
citește mai mult