fbpx

Photo Romania Festival, recomandari pentru 22 – 26 mai 2013

Ce sa nu ratati la PHR

Perioada 22-26 mai a Festivalului Photo Romania continua cu zile pline si activitati multiple, care mai de care mai interesante!

Miercuri, 22 Mai 2013

Ziua de miercuri debuteaza in forta de la orele 11:00 in cladirea Inspire Centre cu un super interesant workshop BUSINESS pentru Fotografi ( tinut de Rares Ion) , dedicat in special celor pasionati de fotografie si care vor sa amestece, intr-un viitor cat mai apropiat, placerea cu afacerile. Tot miercuri mai e un workshop interesant tinut de Radu Salcudean de la orele 18 in Studioul Chiorchin (strada Constanţa nr. 30), Light Painting Photography la care imi doresc sa ajung de cand am vazut programul si care este dedicat tehnicilor de fotografiere in intuneric.

Tot de la orele 18 are loc la Muzeul Etnografic un Manifest pentru Romania o ” revolutie senzoriala”, o productie PhoTo Romania in parteneriat cu pianistul roman stabilit in germania, Bogdan Vaida, care are ca si scop remarcarea aspectelor pozitive ale Romaniei; in acest sens se vor folosi 3 senzori : vizual (fotografii), auditiv (muzica compozitorilor romani) si gustul (vinuri romanesti). Suna foarte bine… si sper sa fie cat mai multe eventuri de genul asta si pe viitor! Chiar nu stiu cum o sa ma impart miercuri de la orele 18, dar stiu ca aici vreau musai sa ajung. Apropo, intrarea este libera!

Ca sa incheiem in acelasi ton de la orele 20 la gradina Boema este concert Masterpiece, as vrea sa ajung si aici ( miercuri va fi o zi interesanta)

Joi, 23 Mai 2013

Astept cu mare nerabdare concertul Vita de Vie de la orele 20 de la Gradina Boema unde vor canta piese de pe albunul Acoustic, care dupa cum spun cei de la Vita de Vie este un album simplu si intens!

Vineri, 24 mai 2013

Se intampla un lucru foarte fain incepand cu orele 10:00 a.m. si anume un workshop cu privire la Planespotting ( Fotografie de Aviatie) sustinul de Bogdan Pop – nici nu am stiut ca exista o astfel de tematica… cu atat mai mult nu stiam ca in Romania exista o comunitate de fotografi specializati in fotografierea avioanelor.  Pentru cei interesati va mai spun doar ca dupa-masa veti putea fotografia, in cadrul acestui workshop, aeronavele prezentepe Aeroportul International Cluj Napoca… How cool is that?! 🙂

Incerc sa ajung si la Photo DOF, care va avea loc la Cluj HUB de la orele 19 pentru ca ma pasioneaza genul asta de fotografii!

Incheiem seara si incepem weekendul, in acelasi timp cu un concert special marca Magda Puskas de la orele 20 la Gradina Boema.

Sambata, 25 mai 2013

Sambata este ziua Sportului, in cadrul festivalului Photo Romania. In cadrul acestei zile au loc 4 evenimente speciale:

  1. Portret de Legenda – expozitie cu printuri de mari dimensiuni pe zidul Bastionul Croitorilor.
  2. Urmeaza cel de-al doilea eveniment ce va avea loc de la orele 13 pe Cluj Arena si este un eveniment caritabil destinat Universitatii Cluj ( nu am cum sa lipsesc de aici! Banii stransi din vanzarea a 15 fotografii ale clubului se doneaza pentru contructia statuii de bronz a fotbalistului si medicului “Dr. Mircea Luca“.
  3. Tot la Cluj Arena se continua cu un vernisaj “London Olympics” de la orele 16
  4. Seara la Gradina Boema are loc finala Champions League!

Accesul la aceste evenimente va fi gratuit in limita locurilor disponibile.

Duminica, 26 mai 2013

Este ultima zi din cadrul festivalului, la orele 20 la Gradina Boema are loc Gala de Inchidere PHR iar de la orele 21 merg la concert The Brad Pits la Grădina Boema. The Brad Pits este o trupa noua, infiintata la Iasi, o trupa care combina doua genuri de muzica ce-mi plac, si anume rock-ul alternativ si indie… Clar si combinatia trebuie sa fie super! (nu i-am vazut concertand live pana acum, dar am asa un feeling bun in ceea ce-i priveste)

Cineva m-a rugat la un moment dat sa ii spun primul termen ce-mi vine in minte cand spun Photo Festival Romania, ei bine…

INTENS!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ursus Verde

Next Post

Ploaia de vara…

Related Posts