fbpx

Pe scaun… la un chirurg buco-maxilo-facial

cand esti pe scaun la dentist, imi trec tot felu de chestii prin minte… cand sunt la un chirurg pe scaun…

dentist– Buna ziua, poftiti va rog.

– Saru-mana!

– Radiografia o aveti? Dati-mi-o va rog… OK, luati loc pe scaun… Nu va e cald? O sa stam o perioada… Poate vreti sa va dati jos bluza… Haideti asezati-va, am sa va fac anestezia… Intindeti-va.

Pfff, sa-mi bag picioarele, de fiecare data cand imi infige acu’ ala, simt ca ma ia cu transpiratie… Baga-mi-as picioarele in ea de injectie!

– Gata, clatiti… O lasam sa-si faca efectul. Si apoi incepem… Haideti sa vedem cum e… Asezat-va pe scaun… Va doare? NU? Bine!

Bai deci nu imi vine sa cred ca pentru a doua-a oara ma scormoneste in gura… deci nu imi vine sa cred cum se aude cand imi taiue gingia… pfff, ce senzatie nasoala cand imi taie osul

– Hmmm, e mai grav decat am crezut… O sa trebuiasca sa intervenim si pe al 3-lea dinte.

Cacat, normal ca nu se putea sa intru in cabinet si sa zica ca nu mai e nevoie de operatie, evident ca nu se putea sa intru in cabinet si sa imi spuna ca a fost o gluma si ca nu trebuie sa ma operez, normal ca nu se putea sa intru in cabinet si sa zica “smile you’re on candid camera”… Logic ca nu, singurul raspuns pe care putea sa-l zica e: hmmmm, e mai grav decat am crezut… O sa trebuuiasca sa intervenim si pe dintele cu numarul 3! Normal!

Mi se pare logic, pfff. Oare mai dureaza mult? Is deja de peste 30 de minute… cred. O anticipat o ora operatia… Oare imi tine anestezia pana la final? Am vazut un film in care o persoana era in operatie, adormita, dar nu ii prinsese anestezia… cacat! Nu e bine sa te gandesti la asa ceva!

Ce bine ca nu-mi fac singur palpitatii!

– Hai ca nu mai e mult!

Cum drac ii zicea la filmu’ ala? Oare o lesinat de durere? Care era filmu’ ala,mi-o zis injineru, ca nazistii faceau teste pe oameni? Ala cu scosu’ dintilor pe viu… sa vada cata durere suporta omul pana lesina… OK, palpitatii… din nou!

– Gata, puteti deschide ochii!


11 comments
  1. Deci, sa tratam raul din timp. Problema mare la noi, la toti este ca toate lucrurile vrem sa le facem … maine. Stim sigur de ceea ce ne asteapta aceste taraganari, dar nu cred ca suntem constienti ceea ce inseamna PREVENTIV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cat de previzibil esti?

Next Post

Papara

Related Posts