fbpx

Ce valori promovam?

Ne luam de stirile de la ora cinci, blamam emisiunile care se difuzeaza la tv, suntem bulversati de vedetele din ziua de azi, ne miram ca zero tv areasemenea audiente, ne ia cu transpiratie cand vedem sondajele de opinie si locul pe care il ocupa partidul poporului, suntem mai mult decat uimiti de revistele de can can si de succesul acestora, si cu toate astea, facem reclame in care promovam… minciuna??!!

De cateva zile, de cand am vazut-o, am ramas mut. Nu pot sa inteleg care le-a fost gandirea alora ce or gandit reclama aia la Catena.

O stiti? Aia cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel… cand o suna Arsinel pe Stela si la final o intreaba ca ea unde e… si ea minte, spunand ca e la coafor.

stela, arsinel, catena

De ce minte? Ma depaseste… de ce ai vrea sa faci o reclama, in care punctul culminant e… o minciuna?

Ma, io am o problema foarte mare cu minciuna! Serios, nu o suport. Mi se pare execrabil sa minti. Doar ultimii oameni mint, doar oamenii slabi si nesiguri pe ei recurg la astfel de indeletniciri. Clar, nu imi plac genu asta de oameni.

Revenim… ca deja bat coclaurile aiurea.

Sa inteleg ca la farmacia Catena merg doar oameni trecuti de a 2-a tinerete care au obiceiul sa-si minta partenerul de viata? Asta o vrut sa transmita prin reclama aia? Sau, asta vrea sa-i invete pe plozi… e ok sa minti?

Nu pot sa inteleg ce valorile sulii mele mai promovam… ba, daca si intr-o reclama de genu’ asta, am fost nevoiti sa apelam la calitati morale indoielnice… nu stiu ce sa mai zic…

EFECTIV NU INTELEG CE PULPA CALULUI BATRAN, DE VALORI MORALE MAI PROMOVAM!!!111


3 comments
  1. Era pauza unui meci, telecomanda nu o găseam aşa că am fost nevoit să mă uit şi la reclame, de obicei pun pe mute şi ascult muzică. Numai că de data aceasta am nu s-a întâmplat în ‘ăst mod. Şi văd reclama asta. Oarecum mai reuşită decât celelalte, în sensul că poţi scoate un rânjet scurt. Ce m-a uimit şi pe mine, ca şi pe tine, de ce să minţi că eşti la Catena? De ce e rău să fii la Catena? E ceva de groază Catena? E mai nou sexshop şi ţi-e ruşine să recunoşti? Multe întrebări mi-am mai pus.

    Concluzia la care am ajuns, nu intru la Catena. Acum şi ei vor asta.

  2. Gizaz da’ ce e atat de greu de priceput?
    Isi jucau oamenii rolul pana la capat – Ea, dupa ce a facut atat scandal ca El era la farmacie (ca de la o varsta cand auzi de medicamente si de spitale ti se cam scoala parul pe spate) -acum realiza ca fusese exagerata si incerca sa isi scoata camesa alba.

    Ei drace, e comedie!
    Nu lipsa de moralitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Participam la cupa bloggerilor si cupa liceelor

Next Post

Mi se indoaie de Gog!

Related Posts