fbpx

Pariu ca …

Nu joc la loto, ruleta, poker, zaruri si/sau alte chestiuni din aceasta categorie … alea care ar putea cu usurinta sa intre in categoria jocurilor de noroc. Crede ca eram singuru’ coptil de pe valea ariesului care nu o jucat la pacanele (jucatorii stiu de ce vorbesc 😀 ), tot odata nu joc la pariuri … nici macar nu am habar care e sistemu’ de joc … am auzit amu’ si io de 1,0 si 2 … ca is niste numere, da habar n’am ce si cum …

Deci si prin urmare, imi incep acest articol prin a va spune, ca eu nu joc la loto, ruleta, poker, zaruri si/sau alte chestiuni din aceasta categorie … alea care ar putea cu usurinta sa intre in categoria jocurilor de noroc. Crede ca eram singuru’ coptil de pe valea ariesului care nu o jucat la pacanele (jucatorii stiu de ce vorbesc 😀 ), tot odata nu joc la pariuri … nici macar nu am habar care e sistemu’ de joc … am auzit amu’ si io de 1,0 si 2 … ca is niste numere, da habar n’am ce si cum …

In fine, sunt un asa de incuita, ca nici macar pariu cu pretinii pe o bere nu pun … asa mi’s io … refuz sa pun miza pe ceva … doar ca, ziele trecute, m’am luat la harta cu buburuza mea iubita (ba, daca doi oameni nu se cearta, inseamna ca nu se iubesc!).

Si, in flacara contrazicerii, eram asa de sigur pe afirmatiile mele, incat, am sarit cu:

Pariu ca am dreptate? Pe cat punem pariu?

Io ma … io ala care in viata mea nu am gandit asa ceva … si din una’n alta, de la o sticla de bere, am ajuns la .. tat io am venit cu miza asta fenomenala … am venit cu SCLAV p’o luna! … no poftim miza!

pariu ca©

Ghici cine o pierdut!


14 comments
  1. Eu iti tot explic ca nu are rost sa te pui cu femeile! TU nu si nu si nu!
    Ei lasa, ca de data asta ti-a venit Buburuza de hac (Buburuzo, bravo tie) si uite asa ai devenit sclav, sa vezi si tu cum s-a simtit sclava Isaura!

  2. tu ai pierdut desigur! Daca te bagi la pariuri fara sa stii si mai ales cu o femeie. Ti-ai luat-o! Da buburuza ta pe ce a pus pariu sau nu a fost asa? Scuze de intrebare!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Proconsul concerteaza la Cluj in scop caritabil

Next Post

Azi iubim!

Related Posts

2 Lei – puterea lor!

Ei bine, eu am experimentat o intamplare, care, m-a trezit la realitate … m-a facut sa inteleg (nu ca nu stiam pana acum, dar parca nu ii dadeam asa importanta) ca fiecare leut e important … stiti vorba aia leu cu leu se face suta?
citește mai mult