fbpx

Proconsul concerteaza la Cluj in scop caritabil

La Casa de Cultura a Studentilor, va avea loc, in data de 2 aprilie 2011, incepand cu orele 19, un concert sustinut de cei de la Proconsul … in deschidere vor performa Ovidiu Andreica impreuna cu trupa Strat Band. Evenimentul este organizat de Fundaţia de Caritate Herald. Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru beneficiarii serviciilor sociale oferite de Fundaţia de Caritate Herald.

La Casa de Cultura a Studentilor, va avea loc, in data de 2 aprilie 2011, incepand cu orele 19, un concert sustinut de cei de la Proconsul … in deschidere vor performa Ovidiu Andreica impreuna cu trupa Strat Band.

Evenimentul este organizat de Fundaţia de Caritate Herald. Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru beneficiarii serviciilor sociale oferite de Fundaţia de Caritate Herald.

Pretul unui bilet este de 25 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală, de la sediul Fundaţiei de Caritate Herald de pe str. Magaziei nr. 20, precum şi sunând la nr. de tel. 0740 – 587364, 0743 – 168942, 0736 – 680126.

„E imposibil să treci indiferent pe lângă bătrâni fără sprijin, mame care îşi cresc singure copiii sau adolescenţi cu risc de abandon şcolar. Stă în puterea noastră să facem ceva şi ne bucurăm că membrii trupei Proconsul au răspuns afirmativ cererii noastre de a se implica în susţinerea acestor categorii de persoane defavorizate, prin acest concert”, a declarat Rimona Goiţi, Directorul Fundaţiei de Caritate Herald.

Coordonatorul proiectului este o foarte buna prietena de’a mea, Adania Folea, pe care o puteti contacta la numarul de telefon 0740-587.364!

Am simtit nevoia sa scriu si acest lucru (ala de mai sus … cu cine se afla in spatele proiectului), din cauza ca, eu unu … cel putin, de cate ori vad cate un anunt umanitar … din asta cu strangere de fonduri, am asa o retinere … un sentiment ca sunt jecmanit … stiu ca nu e asa … dar in momentu’ in care, stiu ca in spatele unui afis, se afla o persoana … un prieten … parca cei 25 de lei cat e un bilet, mi se par un suc pe pietonala … asa ca va asteptam cu mic cu mare, la CSS Cluj, pentru a pune un zambet pe fata celor nevoiasi!


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Generatia de aur

Next Post

Pariu ca …

Related Posts