fbpx

Parca imi suna cunoscut

Sudorii studentiilor, ii fac pe parintii (parinctii lor…nu a lor, ci a celorlalti) sa se urce pe camile si sa intre in piata … pana la urma isi dau seama ca sunt din acelasi aluat.

Praful de pe obraji, ii fac sa se vada intre ei … speranta creste odata cu deznadejdea … se lupta … nu se stie cine’I dusmanu’ … dar cu siguranta, persoana de langa el ii e prieten … in cel de langa tine nu dai cu pietre … pietrele se arunca … nu se da cu piatra’n cap, tinand piatra’n mana … se arunca piatra spre capu’ dusmanului … decie e calr .. dusmanu’ e in departare!

Foametea te face sa mergi mai departe, totul pentru viitorul copiilor tai … ca tu nu ai ce manca nu’I asa bai … dar gandu’ ca plozii tai, purtatorii genelor tale, o sa treaca prin ce ai trecut tu … te duce cu gandu’ la … iesit in strada …

Va dati seama ce e in sufletul egiptenilor acum? .. indiferent de care tabara vorbim … sangele imbibat in pamant, il face pe acesta din urma mai … dorit.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Super eroi!

Next Post

Ii smantanita

Related Posts

Lenea

Aceasta caracteristica omeneasca, blamata de majoritatea respiratorilor de pe planeta aceasta … tata lumea zice, cu o tenta…
citește mai mult

Visul lui Adalbert!

Ma, in primu’ rand m’o atras ideea ca se desfasoara pe perioada comunismului … am eu asa o chestie, merg la toate filmele care au ca subiect principal activitati de pe vremea comunismului … in filmu’ de fata, e vorba despre o intamplarea reala petrecuta intr’o fabrica de pe vremea impuscautului.
citește mai mult