fbpx

Parca imi suna cunoscut

Sudorii studentiilor, ii fac pe parintii (parinctii lor…nu a lor, ci a celorlalti) sa se urce pe camile si sa intre in piata … pana la urma isi dau seama ca sunt din acelasi aluat.

Praful de pe obraji, ii fac sa se vada intre ei … speranta creste odata cu deznadejdea … se lupta … nu se stie cine’I dusmanu’ … dar cu siguranta, persoana de langa el ii e prieten … in cel de langa tine nu dai cu pietre … pietrele se arunca … nu se da cu piatra’n cap, tinand piatra’n mana … se arunca piatra spre capu’ dusmanului … decie e calr .. dusmanu’ e in departare!

Foametea te face sa mergi mai departe, totul pentru viitorul copiilor tai … ca tu nu ai ce manca nu’I asa bai … dar gandu’ ca plozii tai, purtatorii genelor tale, o sa treaca prin ce ai trecut tu … te duce cu gandu’ la … iesit in strada …

Va dati seama ce e in sufletul egiptenilor acum? .. indiferent de care tabara vorbim … sangele imbibat in pamant, il face pe acesta din urma mai … dorit.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

1 Response

  1. February 3, 2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Dan Ciulea, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: http://bit.ly/efIgBV Parca imi suna cunoscut […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.