fbpx

Urasc scuteristii

Indiferent ca is femei sau barbati, adulti sau tineri, romani sau minoritari, crestini sau atei, bogati sau saraci, galagiosi sau silentiosi, linistiti sau agitati… ii urasc in egala masura pe toti!

Pe toti!

Indiferent ca is femei sau barbati, adulti sau tineri, romani sau minoritari, crestini sau atei, bogati sau saraci, galagiosi sau silentiosi, linistiti sau agitati… ii urasc in egala masura pe toti!

In trafic… ii urasc doar cand is calare pe drujba!

Nu am o ordine a motivelor pentru care ii urasc, dar pot sa va spun ca ma scot din sarite ca circula precum albinele dintr-un stup care e pradat de urs. Ma scoate din sarite faptu’ ca viata lor e nesemificativa pentru ei. Ma enerveaza faptul ca nu respecta nici un participant din trafic… nici chiar pe cei de-o seama cu ei, iar pe pietoni si bicilisti ii considera jaloane.

Sunt stupefiat de transformarea care are loc in momentul in care un om se urca pe scuter… pana sa porneasca drujba e om printre oameni, dupa ce incaleca drujba e om printre copaci.

Si nu ii urasc doar pe cei de pe drumurile tarii. Nu, nu! Ii urasc si pe cei de peste hotare… tot cu patos, in egala masura! Poate totusi ii urasc putin mai mult pe scuteristii turisti. Astia parca is mai relaxati, mai miserupisti, mai convinsi ca odata urcati pe drujba au capatat puterile lui superman.

Cu toate ca scuteristii transportatori de pizza se comporta ca si cum se intalnesc cu invisible man… restul participantiilor fiind invisible man.

Da, ii urasc pe toti, indiferent de tara in care se plimba…

vespa

Credit foto

Doamne cat imi mai place scuteru’ de mai sus… Daca as avea un vespa… Vreau vespa!


6 comments
  1. Eu zic ca gresesti ca ii bagi pe toti intr-o oala, la fel cum am uneori tendinta sa ii bag si eu pe toti taximetristii intr-o oala sau pe toti motociclistii.
    Sunt oameni si oameni peste tot, la fel cum sunt automobilisti si automobilisti.

  2. Am mers cu modelul asta … eeee deosebit si ca aspet ( preferatul meu dintre modelele noi) si ca feeling. Eu am o Vespa PX 150 cc din 1989 🙂 prefer Vespele vintage 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Citarea sursei

Next Post

Vineri, nu-l ratam

Related Posts

Am am, dar oare il vreau?

Evident, ca a intrat in schema si varaianta 2, si anume buburuza nu are semnal, ca no’ stau la bloc de beton, in apartament la noi, po’ sa dea astia cu 10 centrale de la Hiroshima, ca nu avem nici pa’ dracu’ … suntem capitonati, pa mine daca ma suni, si is acasa, traba sa ies de jumate pe geam afara … e foarte simplu’ la noi sa vezi care vorbeste la mobil, iesi in parcare si te uiti in sus … care ii iesit de jumate afara, e clar, vorbeste la telefon … mai avem cativa smecheri, care isi pun “maini libere” si tin telefon legat de coada de la matura, si matura o imping afara … no’ da in fine, asadar, presupunem ca buburuza nu o avut chef sa se intinda peste geam, sau o ramas fara banda adeziva, si nu poate sa isi lege telefonu’… asa ca sun pe fix … hmmm, se pare ca telefonu’ meu e de vina.
citește mai mult