fbpx
TeCOMM 2017: Edward Upton

One-on-one networking: Viitorul business-ului în eCommerce

Piața de eCommerce nu a fost nicicând mai dinamică și mai capricioasă în materie de preferințe ale consumatorului, climat social sau economic, trenduri pornite din nevoi sau contra curentului. La nivel internațional, se pune accent pe dezvoltare, pe extindere către piețe emergente și flexibilitate în abordarea clienților diferiți cultural.  

Mediul digital ne-a schimbat percepția asupra realității și, de multe ori, preferăm să luăm decizii de business printr-un simplu click. Dincolo de scopul comun pe care îl ai cu interlocutorul, e plăcută experiența de a afla noutăți din industrie sau oportunități pe care poate le-ai neglijat până atunci.

În goana după cifre și profit, niciun grafic de Facebook sau AdWords nu va putea depăși vreodată interacțiunea umană atunci când discutăm despre networking șiparteneriate care să dezvolte industrii, idei performante și dezvoltare în comerț electronic

organizatorii evenimentului de comerț electronic TeCOMM

Beneficiile networking-ului în mediul de eCommerce 

TeCOMM București (10 aprilie, Marriot JW Grand Hotel*****) este evenimentul care ajută profesioniștii în eCommerce să se mențină up-to-date cu tot ce se schimbă în industrie, să învețe din greșelile celorlalți, să-și pitch-uiască brandul unui investitor sau de ce nu, să se partenerieze cu start-up-uri despre care cred că au potențial de dezvoltare. 

Deopotrivă artă și știință, networking-ul 1-1 ajută antreprenorii să crească credibilitatea brandului, îi implică în discuții cu leaderii industriei și creează un mediu de dezvoltare pentru profesioniștii nou intrați pe această piață. 

În final, relațiile de business nu se bazează doar pe schimbul de mail-uri dintr-o zi de miercuri, ci pe conexiunea umană și pe capacitatea de a găsi soluții pentru scop comun: creșterea unei industrii, educarea unui public devenit client și alinierea pieței relativ tinere la standarde internaționale. Leaderii de la vârful industriei știu că cel mai eficient mod de a dezvolta relații e să se comporte cu fiecare client în parte ca și cum s-ar adresa întregii industrii. 

Brella – interacțiune umană cu obiective clare 

TeCOMM implementează în premieră pentru România – Brella, platforma intuitivă de networking. Dacă te-ai înscris la TeCOMM, te invităm să:

  • Te logezi de pe desktopsau downloadezi aplicația de pe App/Play Store
  • Introduci codul tecomm2019
  • Îți setezi interesele
  • Stabilești cel puțin 5 întâlniri cu cei mai importanți jucători din industrie 
  • Happy networking!   

Înscrierile continuă pe site-ul oficial al evenimentului.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Electric Castle 2018 - ziua 4

Limp Bizkit vin la Electric Castle 2019

Next Post
WineUP Fair in Transylvania | 29 - 31 martie 2019 | Muzeul de Artă

WineUP fair in Transylvania: 29 – 31 martie 2019 | Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

Related Posts