fbpx

Americanii’s prosti …

Cu toate ca suntem constientii de faptu’ ca o natie, nu poate sa creasca daca ii tampita, cu toate acestea noi eu ii consider idioti … incontinuare ii consider idioti, dar ca, idiotii astia, au niste idei exceptionale … si uite asa creste o natie. Stiti aplicatia red panic button – aplicatia, care la o apasare distanta iti trimite coordonatele cu link catre google maps, pe facebook, sms pe telefon .. ma rog in functie de ce setari ai facut tu – no’ ia uitati-va la filmuleta asta

De cate ori nu am auzit aceste cuvinte … numa de la mine din gura … is satul … Si cu toate astea, tat America’i taramu’ tuturor posibilitatiilor, tot in state viseaza studentii sa meraga la munca pe timpu’ verii, tot din state se da tonu’ muzicii, fimelor …

Cu toate ca suntem constientii de faptu’ ca o natie, nu poate sa creasca daca ii tampita, cu toate acestea noi eu ii consider idioti … incontinuare ii consider idioti, dar ca, idiotii astia, au niste idei exceptionale … si uite asa creste o natie.

Stiti aplicatia red panic button – aplicatia, care la o apasare distanta iti trimite coordonatele cu link catre google maps, pe facebook, sms pe telefon .. ma rog in functie de ce setari ai facut tu – no’ ia uitati-va la filmuleta asta:

Deci ma, stimabilu’ intreprinzator, o vazut o posibilitate de afacere in toata chestiunea asta … voi ati primit mailuri de genu: dati-ne un SMS si va sunam noi? … no’, domnu’ spune fain si clar, instaleaza aplicatia gratuita (ca e si o varianta de demo), seteaza numaru’ meu de telefon si ori de cate ori ai o intrebare, apasa butonu’!

Cat de bestial ii om? .. De asta au ajuns Americanii unde au ajuns … ca vad in orice nimic potentialu’ afaceri … ce ziceti, firmele, intreprinzatorii de pe la noi, o sa profite de pe urma acestei aplicatii?


1 comment
  1. uuuuoooooaaaauuuuu…BUTON si mai e si rosuu…like like (obsesie) …mda apropo de pareri cred ca vor profita intr-o zi, dar nu prea curand…:D chill…stil romanesc…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Castigatorul invitatiei triple la IRIS

Next Post

Concertul IRIS se amana!

Related Posts

Cluj Brands Tour

O super initiativa a celor de la TVdece, prin care se propune (printre altele) ca brandurile clujene sa se intalneasca cu onlinerii. Bestiala, chestie … se intalnesc, viziteaza, discuta, concluzioneaza, leaga prietenii.
citește mai mult