fbpx

Americanii’s prosti …

Cu toate ca suntem constientii de faptu’ ca o natie, nu poate sa creasca daca ii tampita, cu toate acestea noi eu ii consider idioti … incontinuare ii consider idioti, dar ca, idiotii astia, au niste idei exceptionale … si uite asa creste o natie. Stiti aplicatia red panic button – aplicatia, care la o apasare distanta iti trimite coordonatele cu link catre google maps, pe facebook, sms pe telefon .. ma rog in functie de ce setari ai facut tu – no’ ia uitati-va la filmuleta asta

De cate ori nu am auzit aceste cuvinte … numa de la mine din gura … is satul … Si cu toate astea, tat America’i taramu’ tuturor posibilitatiilor, tot in state viseaza studentii sa meraga la munca pe timpu’ verii, tot din state se da tonu’ muzicii, fimelor …

Cu toate ca suntem constientii de faptu’ ca o natie, nu poate sa creasca daca ii tampita, cu toate acestea noi eu ii consider idioti … incontinuare ii consider idioti, dar ca, idiotii astia, au niste idei exceptionale … si uite asa creste o natie.

Stiti aplicatia red panic button – aplicatia, care la o apasare distanta iti trimite coordonatele cu link catre google maps, pe facebook, sms pe telefon .. ma rog in functie de ce setari ai facut tu – no’ ia uitati-va la filmuleta asta:

Deci ma, stimabilu’ intreprinzator, o vazut o posibilitate de afacere in toata chestiunea asta … voi ati primit mailuri de genu: dati-ne un SMS si va sunam noi? … no’, domnu’ spune fain si clar, instaleaza aplicatia gratuita (ca e si o varianta de demo), seteaza numaru’ meu de telefon si ori de cate ori ai o intrebare, apasa butonu’!

Cat de bestial ii om? .. De asta au ajuns Americanii unde au ajuns … ca vad in orice nimic potentialu’ afaceri … ce ziceti, firmele, intreprinzatorii de pe la noi, o sa profite de pe urma acestei aplicatii?


1 comment
  1. uuuuoooooaaaauuuuu…BUTON si mai e si rosuu…like like (obsesie) …mda apropo de pareri cred ca vor profita intr-o zi, dar nu prea curand…:D chill…stil romanesc…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Castigatorul invitatiei triple la IRIS

Next Post

Concertul IRIS se amana!

Related Posts

Ardelenismele au loc la…

Tema editiei de anul acesta este ‚What’s the big idea?’ si promite un maraton de inovatie si de educatie, prezentat audientei de catre speakeri alesi dintre cei mai de vaza membri ai comunitatii locale si nationale.
citește mai mult