fbpx

Nu aveți frică, vă apărăm noi!

Elvis Măceșanu: Nu va raporta nimeni, pentru că în Poliția Română domnește o frică. -via Digi24

politia

Cum să mai am eu respect față de Poliția Română? Cum o să mai aibe tupeu procurorii să îi ceară unui cetățean oarecare să meargă martor într-un proces? Cum își permit să susțină că sunt apărătorii dreptății?

Mă scuzați, dar această situație mă depășește total!


1 comment
  1. Sincera sa fiu, sunt situatii in care oamenii fac abuz de politia romana, dar de cele mai multe ori acestia abuzeaza de functia lor cu scopul de a obtine ceva. De-aia niciodata n-o sa pot sa sustin o astfel de “organizatie”, nu stiu cum sa-i spun altfel. Chiar si eu am trecut printr-un abuz de-al acestora doar ca am incercat sa evit viitoare neintelegeri cu ei pentru ca nu aveam suficient timp. Oare cand va fi si in tara noastra dreptate in orice institutie? Tot asteptam.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Craiova, nu prea ai parte de turiști?

Next Post

Claudiu, îmi pare rău!

Related Posts

Sunt stupefiat!

Ieri, printr’o conjunctura de situatii, ajung si eu mai repede acasa … cat sa prind stirile, nu alea de la ora 17, ca din cate am inteles alea s’au mutat la ora 5 … si, stupefiat, vad, ca domnu’ sot a lu Andra, ce are o emisiune pe numele de Maruta, o avut ca invitata, pe una ce spargea tot ce ii iesiea in cale, cu monstrozitatea de tate (ma scuzati, dar ar fi fost o jignire adusa sexului frumos, sa numesc sani asa ceva!) Ma, nu ma intelegeti gresit, nu am pretentia, ca cineva ca el sa faca jurnalism … mai ales intr’o astfel de emisiune … totodata, nu contest ca nu suntem o natie de manelişti religioşi, devoratori de tabloide (daca imi permiteti sa il citez pe Zicu) … dar totusi, de aici si pana la faptu’ ca o avut un asemenea succes (da, am inteles ca tanti e invitata a 2-a oara consecutiv sa zdrobeasca pepenii de Dabuleni, cu tatele) mi se pare … uluitor!
citește mai mult