fbpx
Nepoți de Crăciun ediția 8

Start Nepoți de Crăciun ediția 8!

În 2010, când a avut loc prima ediție Nepoți de Crăciun mi-am spus că aste e o acțiune umanitară pe care o voi face tot restul vieții, cu toate că nu pot spune cu mâna pe inimă că îmi imaginam ca în anul 2017, la ediția cu numărul 8 a campaniei, să ne setăm să ajungem la cel puțin 3.000 de bunicuți din 4 județe.

Nepoți de Crăciun ediția 8

Asociația Magic People continuă și în acest an cu acțiunea umanitară Nepoți de Crăciun care a ajuns la a VIII-a ediție. Dacă în 2010 s-au adunat 50 de pachete, în 2016 un număr de 2500, în acest an, alături de volutari dedicați își propun să adune 3000 de pachete cu alimente pe care ulterior să le împartă bunicuților pentru care singurătatea a devenit o normalitate și care au o situație financiară precară. Anul acesta ,,Nepoții” vor ajunge în 4 județe: Cluj, Alba, Mureș, respectiv Sălaj

Și TU poți fi Nepot de Crăciun!

Oricine dorește să se implice, să transmită un gând bun, să ofere un cadou poate dona în contul asociației Magic People RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online (prin procesatorul de euplătesc.ro).

O altă modalitate de a dona este să cumperi alimente neperisabile pe care le vor primi bunicuții:

  • 1l ulei
  • 1kg făină
  • 1kg zahăr
  • o pungă de paste
  • 1 cozonac.

Dacă alegi să donezi alimente, am să te rog ca înainte de a le cumpăra să ne contactezi: (e-mail: asociația@magicpeople.ro, Facebook  și / sau site-ul asociației) pentru a vă spune exact de ce alimente avem nevoie.

Nepoti de Craciun - 2016 - WEB-10

Sunt convins că vom reuși, ca în fiecare an de altfel, cu ajutorul vostru!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Gimini Moodtracker

Campania Cluj Mood – am luat pulsul orașului, timp de trei zile

Next Post
UNTOLD 2018

UNTOLD 2018: 2-5 august

Related Posts