fbpx

Doamne ferește, în caz de ceva ne vom mânca de vii!

În secunda în care scriu acest articol stau blocat pe autostrada A1 Sebeș – Deva, la km 299 de mai bine de 2 ore. E greva RCA, e de înțeles. Nu comentez.

Nu comentez nici măcar de nesăbuința șoferilor care s-au întors pe banda de urgență ca să ”scape” de blocaj (ce nu au vrut ei să înțeleagă a fost că era blocat și DN-ul)

Nu am să comentez nici faptul că poliția în loc să dirijeze traficul, a decis să asiste pasiv la blocaj (sincer, mă așteptam la ceva semne la intrarea pe autostradă, cu noi în blocaj au fost și câțiva străini care nu erau vorbitori de limba română, deci e clar că nu aveau de unde să știe de grevă). Nu, nu am să comentez nici măcar de mârlanii care au decis să ”depășească” pe banda de urgență. Nu, nu zic nimic nici de asta.

În schimb am să vă spun că ne vom mânca de vii când vine momentul.

Să vă explic! Pentru că în mașină Gog avea trotineta electrică și pentru că ne-a fost foame/sete, a mers cu trotineta până la prima benzinărie ca să ne luăm una-alta. Nu am fost singurii, ceea ce e și normal.

Doamne ferește ce era în alimentară. Oamenii se împingeau, se băgau în față, se certau, ca și cum alea erau ultimele alimente de pe planetă.

Da, sper din suflet să nu fim puși în situații limită…


1 comment
  1. Dupa ce am ajuns sa conduc zi de zi prin Bucuresti, am ajuns la concluzia ca marea majoritate a oamenilor sunt niste animale, animale agresive. (Cu toate ca am impresia ca jignesc animalele cu aceasta afirmatie). Iar despre situatii limita, sper sa nu vad prea curand pentru ca o sa fie dezastru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai cu mine să mâncăm ce ne pregătește Ciprian Tătaru & Tudor Marcu @ La Mesteceni

Next Post

Adi Hădean lansează volumul #24centimetri la Cluj-Napoca

Related Posts