fbpx

MASSIF 2024 va avea loc în perioada 14-17 martie

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Organizatorii au început deja pregătirile și promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment. Ediția 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei. 

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop. 

Atât fanii festivalului, cât și artiștii au fost captivați de experiențele trăite la Massif:

E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist.

MORTEN

Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită.

Dimitri Vegas

PRIMELE ABONAMENTE SE PUN ÎN VÂNZARE PE 21 NOIEMBRIE

Toți fanii Massif au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând formularul de aici. Toți cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival. 

Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare pe data de 21 noiembrie 2023.

Festivalul Massif, organizatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică. 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Era rețelelor sociale gratuite s-a încheiat

Next Post

Târgul de Crăciun Cluj 2023

Related Posts