fbpx

Marius … mecanicu’

Va spuneam io’ ca prima mea masina, necesita intervenita doftorului cel putin odata la doua saptamani. No’, in situatia data mi se pare mai mult decat normal sa imi fac rost de un doftor personal a masinii … unu pe care sa il pot suna zi si noapte, sa ii povestesc despre comportamentu’ ei … alea alea. Asa ca, intreb si io’ in stang’n’dreapta si aflu, ca hal mai bun mecanic din Cluj pe dacii e nimeni altu decat Marius … Marius mecanicu’.

mecanic auto ... un mic marius!

sursa foto

No bun, bajetu’ nu contest, bagam numaru de telefon in agenda mobilului, proprietate personala si ne continuam viata de zi cu zi. Odata cu trecerea timpului, in visteria firmei intra si un tico … no amu’, ne trebe un alt mecanic … nu de alta … da ni’l trebe pe cel mai tare pe masinile aste care la cumparare primesti moca o casca de biciclist. Iarasi intrebam si aflam, ca hal mai bun mecanic pe biciclete cu patru roti, supranumite tico, e Marius … Marius mecanicu’ … salvam si numaru’ asta in agenda personala.

Trece ce trece timpu’, si schimbam masina proprietate personala – golan, cu una putin mai mare, o shcoda, buna masina, nu ne planjem, facem cu ea intr-un an 30.000 Km … ca no’, ii noua, ne place, gasim motive de tot soiu sa plecam din Cluj … asa ca, daca tat facem atatia km, suntem nevoiti sa merem cu ea la revizie … ca ii in garantie … asa ca merem … ghici cum il chema pe mecanic! .. Nu te mint … MARIUS! … salvam si numaru’ lu’ asta in agenda personala!

Saptamana trecuta, Zoro, si’o luat o furie galbena … asa ca inainte de a da banii pe ea (ca ii din aia din oser) am dus’o la teste … no’, io’ il intreb pe gog de un mecanic bun (nu de alta da nu vroiam sa il duc la reprezentanta … stiti si voi ca astia au preturi… de reprezentanta) … nu mare mi’o fost mirarea cand am aflat numele mecanicului … Marius … da ma, si pe ala tot Marius il cheama… asa ca il bagam si pe asta in agenda personala!

Oare sa fie predestinat numele de Marius? …


10 comments
  1. Mai mult ca sigur asta e un nume predestinat meseriei, eu am mai intalnit unul , tot Marius, intamplator cand cautam niste jante pentru masina.
    Acum vreo 2-3 luni in targul de masini cu un prieten care cauta, zice vanzatorul: mergem la Marius, un mecanic bun si va spune el tot ce are masina (presupun ca era alt Marius, nu unul din cei pe care ii stiam deja)
    In vizita la neamurile din Baia Mare, discutie cu un unchi: Mi-a schimbat Marius filtre, ulei, placute…
    Concluzia …eu nu am auzit de un mecanic cu alt nume

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

S’o relansat economia!

Next Post

Ca tat o venit frigu’

Related Posts

Visul lui Crinel Turnălceanu

Se juca cu roboţei făcuţi din pachetele de ţigări ale tatălui şi visa că într-un viitor nu prea îndepărtat fiecare om va avea un robot care îi va coordona activitatea stăpânului şi va raporta Robotului Şef orice mişcare necuvincioasă şi rebelă. La gradiniţă el era acel băieţel nevinovat care îi spunea tovarăşei educatoare care dintre copii arunca jucăriile pe jos, cine făcea pipi în pantaloni, cine nu îşi termina sendvişul, cine fugea prin curte. Şi pentru această muncă, tovarăşa educatoare îl recompensa cu buline roşii, drept urmare avea cele mai multe buline; la fel şi în şcoală şi la facultate doar că primea altfel de recompense uteciste
citește mai mult