fbpx

S’o relansat economia!

Ma, nu am crezut ca un festival de bere, nici chiar festivalul organizat de rejele berii … ala din Cluj, va fi in stare sa relanseze economia Romaneasca.

Va inchipuiti ca o sa va spun ca tat lumea era muci la festival, ca au cumparat bere in nestire si uite asa se relanseaza o economie…. ei bine nu … nu despre acest aspect vreau sa va spun … NU ASA SE RELANSEAZA O ECONOMIE … ci … hai sa va spun:

Se ia una bucata firma care se ocupa de sonorizare, bunaciunea aia trebuie sa aibe grija sa functioneze sonorizarea la parametrii maximi, se chema tat felu’ de formatii interesante, care stiu ce inseamna un bas, se pun pe scena, si sa da la maxim sonoru’

In conditiile date, toti cei din primele randuri, au dat fuga la farmacia de la intrarea nr 2 a mall-ului si au cumparat … dopuri de urechi! … Deci asa se relanseaza o economie!

In fine, bestial o fost! BESTIAL!

Cateva poze gasiti aici: Ursus Cluj Fest – contu meu de facebook


5 comments
  1. si din Floresti s-a auzit perfect!
    cu asa sonorizare au ascultat si copii mei pentru prima data concertul lui Iris (din pat,..in timp ce incercam sa ii adorm).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

10 lucruri

Next Post

Marius … mecanicu’

Related Posts

SUPRAEVALUAT!

Timpul liber, locul de munca, virginele, concediu, mersul cu trenul, curatenia, mizeria din padure, confortul de acasa, soarele,…
citește mai mult