fbpx

LollyBoom – Festivalul pentru întreaga familie!

A avut loc în perioada 30 mai – 1 iunie 2015, în parcul Central din Cluj-Napoca.

A fost o nebunie. Au fost 3 zile pline de culoare. Pline de adrenalină, veselie, bucurie, fericire și magie. Parcul central s-a transformat, în aceste 3 zile într-un tărâm de basm, unde ”copiii” de toate vârstele s-au relaxat și s-au înfruptat din micile plăceri, alături de întreaga familie, pe care LollyBoom le-a oferit de-a lungul wekeendului prelungit.

Intrare_LollyBoom

LollyBoom efectiv a metamorfozat parcul Centrul Simion Bărnuțiu, l-a transformat într-un loc plin de culoare. În cele 3 zile de festival au avut loc  zeci de ateliere gratuite pentru copii (copiii au putut participa la ateliere de gătit, au învățat să facă figurine din fructe, să facă spectacol cu pizza, să picteze, să confecționeze fustițe, să își facă bijuterii, să tragă cu arcul, să cânte împreună cu Aminda, au desenat pe asflat, s-au jucat cu Mickey și Minnie Mouse, cu Clovnul Copăcel; au dansat pe scenă…), spectacole de teatru, stand-up, muzică, activități sportive, proiecții de film.

lollymap

Noi, copiii mai mari ne-am petrecut weekendul la activitățile pregătite special: proiecții de film, atelierele organizate de Cuibul Berzelor, la The Museum Escape Room, am jucat fotbal în balon și fotbal american împreună cu cei de la Cluj Crusaders, am tras cu arcul, ne-am relaxat la zona Jazz in the Park, am făcut Parkour, ne-am jucat Angry Birds în mărime naturală.

Copiii și mai mari, vârstnicii au avut o zonă specială în cadrul LollyBoom, unde au organizat competiții de șah și remi, doamnele au cusut ii, au cântat și au dansat. Centrul de zi pentru vârstnici nr 1 din Cluj a susținut spectacole pentru public în fiecare zi, demonstrând încă o dată că vârstnicii au o viață activă!

Echipele de handbal și rugby ale Universității Cluj au fost de asemenea în parc, s-au jucat cu copiii, au dat autografe și au strâns donații pentru echipa de mini-handbal (pentru a le achiziționa un echipament și a le organiza un cantonament vara aceasta).

Și Biblioteca Județeană ”Octavian Goga” a fost prezentă în parc cu un concept nou, un BiblioBus – autobuzul cu cărți.

Au fost 3 zile pline, intense… au fost 3 zile Lolly!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Anul acesta am luat bătaie la triunghiularul fotbalistic “foste-glorii-U” vs.”profesori” vs. “bloggeri-presa”

Next Post

Finala Campionatului National de Fotbal American, ROBOWL VI

Related Posts