fbpx

LollyBoom. Cluj Napoca, 30 Mai-1 Iunie, cel mai mare festival dedicat intregii familii.

Copiii ne învață întotdeauna cele mai importante lecții din viață: să ne bucurăm fără motiv, să găsim totul în nimic și să cerem cu insistență ceea ce ne dorim. De accea ne-am propus să sărbătorim ziua copilului în cel mai fastuos mod și să organizăm împreună cel mai mare festival din Cluj-Napoca dedicat familiei chiar în inima orașului, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Afis_LollyBoom

 

Ne vom focusa, evident, pe joacă și distracție!

Pregătim ateliere de creaţie, lansări de baloane, spectacole de teatru, concerte, dans, spectacole de magie, cabaret, mim, teatru de păpuşi, proiecţii de film, labirint, jocuri, concursuri, perete de escaladă, demonstrații, jocurile coiplăriei, concursuri de desen cu creta, room escape, bubble fotmal. Tiroliană peste lac, perete de escalada, aventura Park, concursuri cu mașinute cu telecomanda, sărituri în saci și multe alte jocuri interactive!

Și toate astea nu doar pentru cei mici!

Pentru că nu ne place să ne pierdem timpul stând la cozi, toate atelierele se fac pe bază de înscriere prealabilă (online, sau înainte de a intra în atelier – în limita locurilor disponibile).

Ne vedem în parcul Central în 30, 31 mai, 1 iunie!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.