fbpx

Scena e a lor: au ales fost aleși câștigătorii concursului OWN THE STAGE at Electric Castle

Două trupe și 18 DJ din România completează line-up-ul Electric Castle 2016! Ei au fost aleși de fanii festivalului prin competiția Own The Stage, inițiativa anuală prin care organizatorii EC își doresc să aducă în fața publicului de festival talente noi de pe scena muzicii românești.

Din cei peste 150 de DJ care s-au înscris în competiție, au câștigat un loc pe una din scenele festivalului 18 artiști autohtoni: Ahe&Frenk, Boca Raul, CICI, Ellien, KEEBLE, Khaleea, Kiro, Louis Nichols, MEN-D, Musai Soundworks, Vladiva, Pseudub, Spectrum, SVK Boy, TABAC, TECHNNIBAL, Vesnic și Vlad Bretan.

winners

Ei au fost aleși de fanii festivalului prin competiția OWN THE STAGE, inițiativa anuală prin care organizatorii vor să aducă în fața publicului de festival talente noi de pe scena muzicii românești, fie că vorbim despre stilul electro sau rock. Câștigătorii OWN THE STAGE și-au demonstrat popularitatea în mediul online și vor avea acum ocazia de a evolua în fața publicului Electric Castle.

În competiție s-au înscris peste 50 de trupe, dar Toy Machines a fost alegerea nr. 1 a fanilor care au votat online, cu peste 1.800 de voturi înregistrate. Formată în 2009 în Suceava, remarcabilă prin sound‑ul ei energic, trupa a reușit în acești ani să urce pe scenă alături de cele mai cunoscute formații rock din România, printre care Alternosfera, Luna Amară, Coma, E.M.I.L., Vița de Vie, OCS sau Implant pentru Refuz. Toy Machines au lansat și un prim album, „Digital Waves”, un mozaic de compozi’ii de sunet și stare care demonstrează diversitatea genului alternative.

A doua trupă câștigătoare este alegerea juriului Electric Castle, dar și ocupanta locului II cu peste 1.600 de voturi din partea fanilor: Are You Anywhere, un live act care surprinde plăcut, îmbinând influențele de natură electronică cu o producție vocală demnă de remarcat. Are You Anywhere înseamnă Silviu Pașca, o voce sonoră ce abordează cu ușurință stiluri muzicale diferite, alături de Vladimir Coman-Popescu, un DJ cu synth-uri inovatoare și ritmuri avangardiste inspirate dintr‑o largă paletă de stiluri muzicale, de la blues la psychedelia, de la Balkan la UK Garaje. Împreună, cei doi își definesc un propriu stil muzical, caracterizat de o puternică viziune comună.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

În mâinile compasiunii

Next Post

Hai la Freak Show!

Related Posts