fbpx

Locația unde mănânci e instagramabilă?

În ultima perioadă m-a prins Instagramul. Am de mult contul, dar doar de o perioadă am început să-l folosesc mai des, să comunic, să spun prin intermediul InstaStory-ului unde sunt și ce fac.

Zilele trecute, când am făcut o scurta escapadă în Sibiu pentru a vedea piesa de teatru Faust, am avut timp să ne plimbăm câteva ore, să mâncăm și să ne bucurăm de un pahar de vin. Și, datorită faptului că am fost destul de des prin Sibiu, și pentru că ne dorim să testăm locuri noi, am luat TripAdvisor-ul la purecat și am căutat o locație urbană, cu mâncare bună.

Sincer să fiu, ne-am uitat mai mult pe pozele teraselor, decât pe cele cu mâncare. Nu ne era foame, nici nu știam ce vrem, mă rog, știam că vrem să stăm pe terasă să savurm un pahar de vin. Și așa am ajuns să mâncăm ceva banal (nu vreau să mă înțelegeți greșit, mâncarea nu a fost rea, pur și simplu nu a fost la fel de senzațională precum locația) la un preț peste mediu (ce găsești în Sibiu).

După ce am achitat nota, ne-am dat seama că motivul principal pentru care am ales această locație a fost faptul că ni s-a părut (și pe bune dreptate, pentru că este) instagramabilă terasa. Nu regret decizia, mă repet, mâncarea nu a fost rea. Sunt convins că dacă terasa nu-mi ridica așteptările, nu eram dezamăgit de mâncare și, totodată, sunt conștient de faptul că în prețul mâncării intră și ”locația” în sine. Nu mă plâng, doar constat și mă întreb:

Cât e de important pentru tine ca locația să fie instagramabilă?

Featured image: Ruslan Bardash


3 comments
  1. locație=chirie, este un termen tehnic, folosit în contracte, nu are nicio legătură cu ”loc”, deși seamănă cu englezescul location sensurile sunt total diferite

    1. Merci de feedback. Cu toate că în trecut nu avea nicio legătură, între timp lucrurile s-au mai schimbat, este totuși o limbă vie, drept urmare îl găsești în dex și cu sensul folosit de mine.

      Și eu fix asta am vrut să întreb, locul să fie instagrmabil, nu afacerea. Dacă te uiți la ultima poză poate înțelegi ce am vrut să zic.

      Altfel, nu mi-ai răspuns la întrebare și chiar aș vrea să aflu opinia ta 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Strada Potaissa

Strada Potaissa, strada unde ies clujenii.

Next Post
100 absolut artists

ABSOLUT propune 100 de artiști care au potențialul de a transforma România prin arta lor

Related Posts

M’au cumparat mogulii!

Am sa fiu scurt (apropo, nu cred ca mai are sens sa va spun care e opinia mea in legatura cu acest subiect … ma gandesc ca am fost destul de clar, cand am scris aici ca sunt pentru oamenii din Rosia, si nu pntru tara si /sau Gold) nu am sa va spun de vrute si nevrute, nu am sa va spun ca au fost cateva momente de pauza in sesiunea de raspunsuri (unu din ele a fost cand cineva a intrebat: De ce nu se porneste proiectu’ … e cineva care vrea spaga, da’ nu o primeste spaga?) … in fine, nu intru in amanunte … ca pana la urma e cat se poate de evident ca ei isi prezinta partea lor.
citește mai mult