fbpx

Lenny Kravitz revine în Romania @ Cluj BT Arena

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat.

Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie.

Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” si „The Butler”.

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă pe 6 mai 2019

  • Teren / standing – 330,74 lei + taxe – pret final 350 lei
  • Categoria 1 – 515,02 lei + taxe – pret final 545 lei
  • Categoria 2 – 363,82 lei + taxe – pret final 385 lei
  • Categoria 3 – 297,67 lei + taxe – pret final 315 lei
  • Categoria 4 – 259,87 lei + taxe – pret final 275 lei

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz din Cluj-Napoca se pun în vânzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 12:00 pe iabilet.ro si lennykravitz.emagic.ro.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
ClujRoamers - Ediția 1

Cum a fost la prima ediție #ClujRoamers

Next Post
WineUP Fair in Transylvania | 29 - 31 martie 2019 | Muzeul de Artă

Etichetele care m-au cucerit la WineUP – ediția 5

Related Posts