fbpx

Jumatatea mea

Asa a inceput la mine…

Citeam zilele trecute un articol pe tema asta, scris de o fata, si din acest aticol, reiesea ca isi doreste un barbat frumos, destept cu bani si devreme acasa.

Nimic gresit in toate astea, atata timp cat tu nu te transformi intr-o fata de plastic, doar ca sa poti sa le obtii.

Acum sincer sa fiu, eu cand m-am indragostit de buburuza era copil sarac lipit pamantului (nici ea nu avea mai multi bani decat mine… ne ajungeau cat sa ne luam un suc impreuna si doua fire de tigari). Doar ca, partea asta financiara nu a contat in decizia inimii. Nu a contat pentru ea (inima) ca stateam in Crinu la un pahar de suc… impreuna.

Nu conta ca dupa ce ne-am casatorit am stat intr-un apartament, cu chirie, plin de igrasie. Nu conta ca dupa ce ne-am luat primul apartament, cu credit, ne permiteam doar la sfarsitul saptamanii sa iesim in oras sa mancam o pizza Montana la doua farfurii. Nu conta nimic legat de situatia financiara…

Nu conteaza nici acum faptul ca multe din cele enumerate mai sus (legate de situatia financiara) nu s-au schimbat… Am ramas la fel de indragostiti si la fel de saraci!

Cumva, cand vad ca din ce in ce mai multa lume ii trece in CV-ul jumatatii ideale si partea asta financiara… ma intristeaza!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Puterea vointei

Next Post

ClujLife Awards 03

Related Posts