fbpx

Inundatii

Am avut, si inca avem o iarna adevarata. Nu ne mai putem plange ca nu o’ nins, si cu atat mai putin sa ne planjem ca nu o fo’/ii frig …

Asa, ca preconizez ca pe la sfarsitu’ lunii februarie, inceputu’ lu’ martie, pe cand o sa inceapa sa dea caldura, inaintea iesirea ghioceilor, popierii vor iesii si ei la dinamitarea podirilor de gheata de pe rauri … pentru a prevenii … nu’i asa … inundatiilor.

Nu o sa ma leg de guvernanti ca nu au facut nimic in zonele dispuse la asemenea conditii … ca, hai sa fim seriosi … nici nu ne mai asteptam din partea lor sa faca ceva, decat daca le pica si lor ceva … cu toate ca ar fi putut sa puna niste borduri la albia raurilor.

Da’ nu are nici un sens sa mai asteptam asa ceva de la ei, in schimb, va spun cat se poate de franc, ca io unu, nu am sa mai ajut nici un sinistrat care nu si’o facut asigurare … macar aia obligatorie … adica plm, nu is io bou’ satului sa imi para rau de problemele tampeniei … la noi in familie ii o vorba: domnia si prostia se plateste!

adelin petrisor

Daca ei nu vor sa plateasca 10, sau 20 euro cat ii asigurarea obligatorie, nici eu nu o sa mai vreau sa ma uit la Adelin Petrisor si sa mi se faca mila!


5 comments
 1. Populatia a fost luata prin surprindere :))
  Autoritatile au luat masuri.
  Populatia a fost nemultumita de masurile luate de autoritati.
  Companiile de asigurari s-au refugiat.
  Inundatiile au trecut, padurile continua sa fie taiate.
  S-a inceput lucrul la autostrada.
  Nou scandal in conducerea echipei.

 2. Sincer nu ştiam că toate locuinţele din mediul rural pot fi aşigurate…ar fi bine dacă s-ar putea,logica mea este că cine iţi asigură un sat care se ştie sigur că se va dărâma?

 3. Nu mai vreau iarna. M-am saturat, mi-a ajuns pana peste cap. Stai ca vine primavara, iar inundatii in delta (asta stiu sigur ca am bunica acolo). Si asa suntem saraci nici natura nu tine cu noi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O poveste la o bere

Next Post

Parinti, treziti-va

Related Posts