fbpx

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale

26 aprilie este Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, zi în care învățăm mai multe despre rolul pe care îl joacă drepturile de proprietate intelectuală (brevete, mărci comerciale, desene industriale, drepturi de autor) în încurajarea inovației și a creativității.

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale

World Intellectual Property Day: Anul acesta vom explora modul în care inovarea ne face viața mai sănătoasă, mai sigură și mai confortabilă, transformând problemele în progres. Vom analiza modul în care sistemul de proprietate intelectuală susține inovația prin atragerea de investiții, recompensarea creatorilor, încurajarea acestora de a-și dezvolta ideile și asigurarea faptului că noile lor cunoștințe sunt disponibile în mod liber, astfel încât inovatorii de mâine să se poată baza pe noua tehnologie actuală.

Prin anul 2016 v-am mai povestit eu despre importanța înregistrării și monitorizării unei mărci, așa că nu mai insist pe tema asta (găsiți articolul în care povestesc mai pe larg aici) și vă spun direct că azi și doar azi fetele de la TAS vă fac o ofertă de nerefuzat.

Contact Agenția TAS:
Tel: 0745 160 163
E-mail: office@agentiatas.ro
Web: http://www.agentiatas.ro/

Agenției de Publicitate Industrială TAS, consilier în proprietate industrială, înscrisă în Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială în specialitatea mărci și indicații geografice îți oferă un discount de 50% pentru înregistrarea unei mărci naționale + bonus analiza de preînregistrare și 6 luni de monitorizare gratuite.

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale

Discount valabil doar astăzi, 26 aprilie 2017.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
e-mail

Resurse utile #010: E-mail. Cum să-mi scrii un e-mail, eu fiind clientul.

Next Post
Techsylvania

Top companies, connected devices and startups competition at the 4th edition of Techsylvania

Related Posts

Esti 3,14zdos?

Simti ca cei din juru’ tau sunt prea nesemnificativi? Apelurile de la cei din agenda telefonica te irita? Saluturile vecinilor te fac sa intorci capu’ … ca nu cumva sa te recunoasca careva? Te indoiesti de faptu’ ca parintii tai sunt si parintii naturali?
citește mai mult