fbpx

Gradina zoologica Targu Mures

Eu unu, cand aud de gradini zoo in Romania, mi se zburleste paru’, instant imi vine in minte, imaginea deplorabila, a unui lup, vai s’amar de capu’ lui, naparlind, pe care l’am vazut, la gradina zoo din Turda, imediat dupa revolutie.

De atunci, ori de cate ori, aud discutie legata de acest subiect, primiu’ lucru care imi vine in cap, e lupu’ ala … Amu’, cand am fost la Targu Mures, printre altele am fost sa vizitez (cu strangerea de inima aplicabila pentru subiectu’ dat) si gradina zoologica

  

  

   

  

  

Ce pot sa va spun, e ca una dintre cele mai frumoase gradini zoologice la care am fost … si nu pot sa zic ca nu am fost … mai multe poze aici … daca treceti prin Targu Mures, nu o ocoliti … merita vazuta!


7 comments
  1. Gradina Zoologica de la Targu Mures e una dintre cele mai frumoase din Romania, animalele sunt bine ingrijite, au conditii foarte bune aproape de cele naturale.
    Mie mi-au placut foarte mult ursuletii! Erau tare jucausi si tare le mai placea sa pozeze! 😉

  2. Mie mi s-a parut groaznica. Nu am vazut-o pe aia din Turda, dar comparativ cu ce am vazut afara, animalele astea au rupt sufletul in mine, cand am vazut in ce conditii execrabile erau tinute.

    1. ba, io zic ca e comparabila cu aia din Budapesta (da, nu are diversitatea de animale si de showuri, dar, in ceea ce priveste spatiul alocat animalelor, si starea lor … nu am nimic de comentat …)

  3. Gradina Zoologica din Sibiu a fost infiintata in anul 1929 si este cea mai veche din tara. Printre cei mai noi locuitori ai Gradinii Zoologice se numara leul Bruno care a fost mutat de la Gradina Zoologica din Targu Mures la cea din Sibiu.

  4. o sa vedeti voi gradina zoologica la turda in 2 ,3 ani !o sa va pice fata!plus salina ce o avem !!!!nu mai infloriti ca mor animalele de foame!de ce nu ai pus poze cu lupul mort de foame????mai gaseste-ti altceva de facut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cat de apropiat esti de parinti?

Next Post

Cu pluta pe Mures

Related Posts

Una scurta de banci

In schimb, am sa va spun ca am o nedumerire mare cat casa poporului, si anume de ce dracu or acceptat bancile sa se achite facturile de gaz, curent, telefon, internet si dracu mai stie ce serviciu de importanta maxima, la ei in caserie. Adica, plm, nu’i suficient ca sunt o gramada de oameni (clienti) care refuza din varii motive sa isi achizitioneze “modulul” de internet banking … asta presupune ca cel putin pe sfarsitu’ lunii (adica undeva in juru’ datei de 25) e plin ochi in aproape orice sucursala de prin oras (a se intelege ca pana in 25 trebuie duse OP’urile cu biru’ la stat).
citește mai mult