fbpx

Am fost rasplatiti!

Dupa cum va spuneam, comunitatea clujeana a reusit sa stranga, intr-un timp relativ scurt, 202 pungi de cadouri, pungi pe care eu impreuna cu Cedratine, Raluca, Oana, Madalina si Cristian Gog le-am impartit la 4 centre de varstnici din Cluj Napoca!

Rasplata primita de la ei, este… vorba reclamei: pentru orice altceva exista mastercard! In fiecare centru am fost colindati, in fiecare centru am primit urari de bine si multumiri cu ochii inlacrimati, in fiecare centru am vazut sclipirea de fericire din ochii bunicutiilor… si nu atat pentru punga de cadou, cat pentru simplu fapt ca am fost prezenti, pentru faptul ca cineva s-a gandit la ei!

Felicitarea scrisa de mana a fost “cireasa de pe tort”. Vreau sa va arat un filmulet, prin care sa va fac sa intrati in atmosfera in care am fost noi intampinati

Nu cred ca exista rasplata mai mare ca aceasta!


5 comments
  1. Ma bucur si repet pentru ca am mai citit undeva despre aceasta actiune caritabila. Felicitari tuturor celor care au participat si celor care au promovat acest eveniment. Chiar ca e un spirit de Craciun diferit fata de anii precedenti ceea ce e doar bine. Succes in continuare si toate cele bune. Sarbatori fericite!

  2. Felicitari Cristi si Dan pentru initiativa, pentru suflet si nu in ultimul rand pentru perseverenta si energia voastra incredibila! Ma bucur ca am putut fi alaturi de voi in acest proiect!
    Si inca o remarca, da, Clujul are COMUNITATE ONLINE!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Knockout in mai putin de 4 minute!

Next Post

Am fost cuminte, a venit mosu’ cu bradu

Related Posts